Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dii88

salony kosmetyczne ktore imijamy szerokim lukiem

Polecane posty

Gość Dii88

Witam;) Chciałabym zaprosić was do podawania gabinetów kosmetycznych, które nie są godne polecenia, o podanie miejscowości , nazwy i rodzaju zabiegu, który nas nie zadowolił, np makijaż permanentny itd;) Dziewczęta strzeżmy się ;)

Gość gość
Większosc ktora ogłasza się na portalach z zakupami grupowymi powinna być omijana szerokim łukiem

Gość gazzoliina
może nie salon, bo jeszcze z tego co wiek nie funkcjonuje ale omijam szerokim łukiem kosmetyczke Kamilę Osowską bo sie juz o niej naczytalam nieco w internecie niestety dopiero po tym jak do niej trafilam, na aktywny tradzik rozowaty dobrala mi zabieg mikrodermabrazji, ktory mi tylko pogorszyl stan skory, wiec nie polecam z tego co wiem będzie miala jakis salon o nazwie Estiyo w krakowie

Gość gość
Zapewne to było w salonie Laime, nie zdziwiła bym się wcale bo nawet najlepszy specjalista na przestarzałym i wyeksploatowanym sprzęcie się nie popisze. Tam podobno często zdarzają się takie sytuacje. Tak to jest jak próbuje się tanim kosztem zarobić. A pani Kamila jest bardzo dobrym i szanowanym kosmetologiem. Jest bardzo ceniona w środowisku kosmetologicznym a z jej usług korzysta wiele znanych osób. Ja również jestem od niedawna jej klientką i jestem bardzo zadowolona. Jej salon a raczej klinika w porównaniu do tego saloniku, który rozgłasza te oszczerstwa to jak Mercedes i Fiat, to po prostu nie ta półka. Nie rozumiem więc czego tak obawia się ta konkurencja z sąsiedniej ulicy. Ogólnie rzecz biorąc jestem zażenowana i zdegustowana poziomem do jakiego potrafiła zniżyć się konkurencja.

Gość gość
widzę że autoreklama pani Kamili nie zna granic, żenadaaaa

Gość gość
Słuchajcie moze cos w tym jest , a czy człowiek kazdy musi byc zadowolony z danej kosmetyczki ??/ Nie jeden wyjdzie super zadowolony inny nie taka kolej zycia .Ja akurat nie mam takiego salonu ale salon fryzjerski tak nie polecam salonu fryzjerskiego w Warszawie na ulicy Siennickiej pani Edyta to samo chamstwo nie znająca sie na swoim fachu .Tnie włosy jak sie jej żywnie podoba , do tego zostawia zęby i wióry na włosach byłam raz ..... i więcej nigdy aha zapomniałam dodac potem sama robiłam rok pozniej poprawki po tej pani i same narzekania na nia