Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna maciora w galerii łódzkiej

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chcę zapytać czy wszystkim kobietom po porodzie odbija czy to był tylko odosobniony przypadek?? Dzisiaj byłam w Galerii Łódzkiej na zakupach, akurat zadzwoniła do mnie mama więc usiadłam na ławeczce przed sklepem i zaczęłam rozmawiać. Po chwili zjawiła się wózkarka, wyciągneła dziecko i usiadła koło mnie. Bez żenady wyciągneła wielkiego cyca i zaczęła karmić. No nic, siedze dalej (choć myślałam że się zrzygam), a ona do mnie z tekstem czy bym nie mogła sobie iść bo jej przeszkadzam. W pierwszej chwili myślałam, że się przesłyszałam więc zapytałam grzecznie: proszę? A ona mi powtórzyła to co powiedziała wcześniej. No myślałam, że mnie trafiła na miejscu. Tak jej nagadałam, że spakowała szczeniaka i sp***alała w podskokach. Ja piernicze, chyba tylko w Polsce są takie matki-kretynki!

Gość gość
bezczelna. Myśle, że akurat trafiłas na taka, któr myśli, że skoro ma małe dziecko to wsyztsko jej wolno.

Gość gość
przyłączę się do narzekania - matkom - polkom odbija jak się już rozmnożą, zachowują się właśnie jak opisałaś, ale to był dośc skrajny przypadek bezczelnej maciory, reszta ma jeszcze jakieś hamulce (chyba?)

Gość gość
0/10

Gość gość
Niestety gościu, ale to najprawdziwsza prawda, a jeśli kłamię to umówmy się że cię opryszczy, ok?

Gość gość
jeszcze to karmienie to przełknę, mnie nie przeszkadza, ale to, że kazala ci iść to przesadziła

Gość gość
Coz...Ja juz bedac w ciazy, unikalam rozmow z innymi kobietami w ciazy bo bylam przerazona poziomem rozmow, infantylizmem i roszczeniowa postawa wobec swiata

Gość gość
a ja byłam kiedys w Realu na zakupach i był tam taka jedna, spędziła chyba godzien. Wiem bo wiele razy natknelam sie na nia miedyz polkami. a potem przy kasie narobiła chaji ze ona jest w ciazy i mają ją przepusic. a brzuch plaski jak deska hahha

Gość gość
nawet jeżeli to prowokacyjny temat to musze przyznac, że takie sytuacje sie zdarzaja. Ja jestem w 38 t..c . ale nigdy nei miałam wobec nikogo jakiejkolwiek postawy roszczeniowej. Gdy byłam na początku ciąży miałam przeokropne mdłości. Jeszcze wyszła mi opryszczka więc pojechałam do apteki całodobowej ( bo akurat niedziela była ) więc było troche ludzi w kolejce. Za mną weszla jakas młoda para i babka do mnie mówi, żebym ja przepuściła bo jest w ciąży. Ja jej na to, że jej nie przepuszczę bo tez jestem w ciąży i w dodatku mam mdłości ale nie sikam pod siebie z tego powodu. Popatrzyła na mnie ogłupiała...ale ludzie gdy sa w ciąży, mają małe dziecko, ogólnie maja dziecko lub sa starzy to uważaja, że wsyztsko im wolno, wszyscy musza im ustepować itp itd. To samo jest z urlopami i świętami w pracy itp

Gość Pomożemy
Roszczeniowa postawa w Polsce to norma. Przypomina mi to bajkę "Gdzie jest Nemo" - "Daj, daj, daj" - krzyczały mewy. http://www.jmkadwokat.pl - pomoc prawna - płatna!

Gość gość
baby w ciąży to najgorszy sort człowieka