Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adala

KŁUCIE W PŁUCACH

Polecane posty

Gość adala

Witajcie, mam pytanie, może ktoś z was ma podobnie... Od około 3 lat czuję sporadyczne kłucie w najczęściej lewym płucu. Paliłam kilka lat od ponad roku nie palę wcale. Dolegliwość pojawia się co kilka miesięcy i trwa od kilku dni do około 3 tygodni. Nie boli przez cały dzień tylko czasem zakłuje mocno i trzyma tak 5-30 sek nie mogę wtedy złapać głebokiego oddechu... Czasem z kolei zakłujew dole płuca i czuję jak powoli wędruje do góry coś jak pęcherzyk powietrza pod wodą:) To również bolesne. Jeśli ktoś wie cos o tych dolegliwościach, miał podobnie proszę o odp .

Gość gość
Mnie czasem też kłuje ale mam płyn w opłucnej i to od tego:O Byłaś u lekarza? Zdjęcie rtg nic nie wykazało?Usg? tomografia komputerowa?

Gość gość
też tak mam ale boje sie isc do lekarza, nie chce uslyszec ze to nowotwór, wiem ze glupie... ale...

Gość gość
to raczej żaden nowotwór, czy to nie zdarz się po wysiłku? często to objawy ze strony kregosłupa

Gość adala
nie nie po wysiłku a kregosłup mam mocny mam 25lat i trenuję regularnie (mostek ze stania i z powrotem tez robię). najgorzej jest zimą.

Gość Pani Kuje
nie panikuj tylko idz do lekarza

Gość adala
nie panikuje skoro coś czuję od lat:) panika byłaby gybym pisala o tym po jednym ukłuciu. a do lekarza nie mogę pojsc nie mam ubezpieczenia...

Gość gość
W takim razie obstawiajmy co Ci dolega...:O Może poróbmy tu jakieś zakłady? Ktoś chce zacząć?

Gość gość
nade mną post pisał "typowy polak", zero od siebie - byle tylko dopiec... ehh... do autorki: myslę że to woda

Gość gość
dobra wiadomosc jest taka, ze pluca podobno nie bola, poniewaz nie maja zakonczen nerwowych

Gość gość
Co z tego, że ktoś uważa, że to woda? Nakupi sobie kobitka lekarstw w aptece na przypuszczenia forumowiczów? Pójdzie do lekarza i (żeby było taniej) powie, że prosi receptę na leki "na wodę" w płucach? W takim wypadku przydałyby się choć podstawowe badania...:O