Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginalna uroda

Nie mam faceta bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość
trudno, nie kazdy moze byc ladny.

Gość gość
Ma rodzinkę bardzo miłą ;) tak się komuś nie mówi nawet jeśli to prawda. Gdyby miała super figurę to nie plakałaby, że brzydka ;) z nadwagą i niedowagą dziewczyny wyglądają dobrze, więc jak to z tobą jest?

dobra figura to nie wszystko gosciu, wiem po sobie. wystarczy ze cos nam sie w sobie nie podoba i na nic pochwaly otoczenia i powodzenie wsrod facetow ;)

Gość gość
skoro jestes brzydka, to zawsze mozesz szukac rownie brzydkiego,albo brzydszejszego od siebie , faceta nie mow ze takich nie ma!

Gość oryginalna uroda
Tak, poszlam spac ;) Dbam o siebie, ale mimo wszystko zle wygladam. Figure tez mam beznadziejna, bo przeciez cwiczeniami nie zrobie sobie cyckow ani nie skroce tulowia - moje wady to cechy ktorych nie da sie zmienic, nie robcie ze mnie debilki. Oryginalna uroda czyli po prostu pasztet ladniejszymi slowami :D Rodzinka moze niemila ale przynajmniej szczera, co mi po zapewnieniach ze wygladam dobrze jak to nie jest prawda? We mnie naprawde nie ma nic ladnego, przez 27 lat chyba bym to odkryla. Aa i jak juz mowilam, mnie nawet najbrzydsi nie chca. I wcale im sie nie dziwie.

Gość gość
a ja mysle ze problem nie tkwi w twoim wygladzie ale w czyms zupelnie innym,nie wierzysz w siebie, masz kompleksy moze zryty beret i stad twoj stan, wiem co mowie, jestem w podobnej sytuacji, tyle ze troche odwrotnej, czesto slysze komplementy na swoj temat, widze jak faceci zawieszaja na mnie wzrok, wiem ze im sie podobam, mowia mi to. ale..co z tego? mam z*****y charakter i tyle. jako kolezanka jestem dla wszystkich wporzadku, z wiekszoscia ludzi dogaduje sie swietnie wiec niby wszystko w porzadku ale jak dochodzi do blizszych kontaktow z facetami to robie sie okropna. nie jestem soba, zmieniam sie, i przez to w wieku dwudziestu kilku lat nadal jestem sama. nie szukaj przyczyny w wygladzie ale w glowie.

Gość gość
Nie każdy facet szuka tylko miłości w urodzie dziewczyny..pytanie czy Ty dałabys szansę wartościowemu ale brzydkiemu chłopakowi?jeśli tak oto mój mail sebkas@onet.eu

Gość oryginalna uroda
Nie szukac przyczyny w wygladzie, powiedziala atrakcyjna dziewczyna. Ja nie jestem niemila i nikogi nie odpycham, do mnie po prostu nawet nikt nie zagaduje rozumiesz? A niektorzy wprost mowia ze jestem zbyt brzydka.

Gość zryta beretka
też jestem brzydka i też nie mam faceta w dodatku mam zrytą beretkę:( nie oznacza to wcale, że nic z tym nie robię...jestem na diecie, ćwiczę, nie po to żeby się podobać innym, ale by zaakceptować samą siebie, niestety piersi od ćwiczeń i diety mi nie wyrosną, wobec czego mam również w planach zabieg, póki co pozostaje mi jedynie użalanie się nad sobą:( presja otoczenia potrafi nieźle człowiekowi w głowie namieszać

Gość smutna i zgorzkniala
Mam dokladnie to samo

Gość oryginalna uroda
ja też ćwiczę, ale od jakiegoś czasu się zastanawiam czy ma to w ogóle sens.

Gość gość
A te no okraglosci masz? :-)

Gość oryginalna uroda
jeśli uznasz wielki tyłek za krągłości to tak :D bo biustu praktycznei nie mam co już pisałam...

Gość gość
Powinno byc na odwrot...

Gość gość
Masz wielki tyłek i zero piersi? :D nie wierzę.

Gość gość
hmm a ja trafiam na seksoholików i szczerze mam tego już dosyć, czemu każdy który zawsze zagada i wydaje mi sie, że już "to" znalazłam potem okazuję sie świnią bez uczuc.. mam już 21 lat iii... mam zainteresowania , studiuję .. planuję zaczac drugi kierunek , teraz zmieniam pracę .. ale jakoś nie mam szczęścia w miłości .. zawsze ktos próbuje zaciągnąc mi do łożka a jak mówię "nie" udaje , że się nie znamy.. uwierzcie mi dziewczyny, że takie sytuacj***ardziej bolą niż w ogóle brak faceta.. :/ w sumie tez juz nie wiem gdzie znaleźc tego jedynego bo jak sami mnie odnajdują , to są dupkami, którzy przygód szukają.. :/

Gość gość
Ja nie mam faceta bo jestem wysoka. Mam 180 cm i podbijają do mnie niscy. Nie wiem czemu wysocy szukają takich kobiet co mają 150 w kapeluszu.

Gość gość
A czemu ty gardzisz niskim, być może fajnym gościem? Gość widać ma jaja, bo to dla niego większy obciach być z większą od siebie babą, ale widać się przemógł. A ty co?

Gość premaren
Ja mam 197 ale pewnie dla Cb jestem za młody :).

Gość gość
ale wkolo tezz pelno nnaprade brzydkich facetow,nawet wiecej brzydkich facetow

Gość gość
Duża baba :-) Z tego co słyszałam czasami wśród znajomych to faceci źle się czująz wyższą. Mam kolegów mego wzrostu to mówią że wolą niższe.

Gość gość
Fakt niski facet dziwnie wygląda z wysoką dziewczyną.

Gość gość
Nie dość, ze dziwnie wygląda, to ludzie mu tego nigdy nie darują. Po wtóre będzie musiał ją z taboretu zapinać :D

Gość gość
Co kto lubi. Jeden się zachwyca szczupłymi,drugi woli okrągłe a trzeci woli wysokie.

Gość gość
Duża baba Tak 2-3cm idzie przeżyć ale jeśłi róznica wynosi 10cm lub więcej to już jest gorzej.

Gość gość
Daj mi te kilka swoich cm i będzie wszystko dobrze.

Gość premaren
Nie ich wina,że są kurduplami :).

Gość gość
Ofiaruj się niskiemu. Nie wiesz jaką mu to sprawi frajdę posiąść taki kawał kochanej kobity :-) Będzie ci wierny, nie obejrzy się już za inną :D

Gość gość
Duża baba Ci więksi nie chcą, a mali znowu są za bardzo natarczywi. Ale człowiek ma opory żeby z takim niższym być,może to przez utarte stereotypy tak jest.