Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarus16

BÓL UCHA I SZCZĘKI

Polecane posty

Gość Sarus16

witam,mam problem i myślę ze może ktoś mi pomoże. Dwa dni temu zaczęło mnie boleć ucho,miałam nawet trochę zatkane. STosowałam aloes i wodę utlenioną,watę też wkładałam. Wczoraj wieczor ucho już było lepsze ale za to zaczęło boleć mnie pół szczęki,właśnie od strony ucha. Nie za mocno,ale promieniowal nawet na zęby. Dziś tak samo,ból chwilami nawet się wymaga. Dodam,ze 2 miesiące temu miałam dawane lekarstwo do dolnej szóstki, wkładka już z czasem trochę odpadła ale większość jeszcze jest i właśnie początkiem sierpnia miałam z tym zebem przyjść. czasem mi w nim pulsuje,ale nie wiem czy to on powoduje,bo przy całym tym bólu szczęki on jako tako nie boli. Byłam na przeciągach kilka razy,może przewialo mnie przez ten otwarty ząb?ale czemu zaczęło się od bólu ucha?miał ktoś podobnie?na weekend mam jechać do koleżanki i trochę się martwię...

Gość gość
zapalenie ucha

Gość gość
chyba od tego zeba....

Gość gość
na pewno zapalenie ucha,jak najszybciej do lekarza idz. ja miewam regularnie co rok :P

Gość Sarus16
Ale właśnie ucho mnie już nie boli,wszystko tak jakby poszło na szczękę i zęby...nie mam innych objawów,czuje się ogólnie dobrze,trochę z zatok wydzielina mi do gardła spływa i tyle...

Gość gość
Moja córka wciąż cierpiała na zapalenie ucha. Byle przeziębienie i od nowa. Jak skończyła 10 lat, to postawiłam jej jedną pijawkę za małżowiną. Dzisiaj ma lat 14 i od tamtej pory ani razu nie chorowała. Dodam, że pijawki stosuje się również w stanach zapalnych i chorobach przyzębia. Działają silnie p/zapalnie. Niektórzy stomatolodzy już się do nich przekonali i używają ich w swoich gabinetach.