Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warecki

tanie albo darmowe rozmowy za granicę pomóżcie

Polecane posty

Gość warecki

Witam! chciałem zapytać czy znacie jakieś możliwości dzwonienia z polski za granice za darmo, albo za małe pieniądze. najlepiej opcja, do ktorej nie potrzebny jest internet bo rzadko mam do niego dostep kiedy musze zadzwonic. chodzi mi o kraje europy zachodniej. cenne bedzie kazde info, zweryfikuje propozycje i wybiore ta najlepsza:)

Gość gieroj
ja znam. pocilem sie pocilem i wypocilem dla siebie najelpszy sposob. wygooglowalem i wynalazlem wszystko na o tej stronie alenumer.pl i tutaj wstukuje nr telefonu co maja na stronie, potem po komunikacie nr dziewczyny angielski wstukuje i mozemy rozmawiac za darmo. ja nic nie place ani ona. sprawdzalem w bilingu swoim. wiec spokojnie mozesz probowac

Gość warecki
dzieki stary! miales racje. zadzwonilem i sprawdzilem.. wszysto gra! dzieki

Gość krajewska
a sluchajcie ten nr 2222 8 2040 to wstukuje sie taki sam do jakiegokolwiek kraju chce zadzwonic nie? bo narazie dzwonie tylko do UK no i rzeczywiscie - nic mi nie zżera :) . ale chce zadzwonic do Niemiec do ciotki

Gość Mich_el
no tak. bo widze na tej stronie alenumer, ze i do Niemiec i do innych krajów takie same zasady. wiec pewnie bedzie tez tak samo jak dzwonisz do UK.

Gość pati_grati
he, rozlaczylo mnie po 10 min i nie wiedzialem co jest, ale wyczytalem na tym alenumer.pl ze to normalne, tyle ze potem od nowa trzeba sobie pozniej wystukac itd. ale dla mnie to to problem, wazne ze dzwonie za darmo:) dzieki za info! dobra opcja!

Gość gość
można również zamówić lub kupić startery lycemobie i dzwonić za free na nr tej sieci za granice lub za grosz nawet do afganu

Gość mushroom
ja sobie tez dryndalem juz 2 razy z alenumer, rzeczywiscie rozlacza, ale w sumie to za darmo, ale przez 10 min mozna powiedziec co i jak, a zawsze mozna drugi raz sie polaczyc i tez za darmo, wiec ja nie widze problemu

Gość boniek56
ja skorzystalem z tego alenumeru. jak dla mnie bombowa opcja - faktycznie mnei rozlaczylo. ale zaraz zadzwonilem drugi raz. Po co placic jak mozna miec taka usluge za darmo?:) !!

Gość Vadim30
sluchajcie, myslalem jak sobie to czytam ze to jakies jaja - a to wyszedl HIT, przeHIt - alenumer za darmo , hehe :) dzwonie teraz do siostry do UK dobre dwa razy w tyg. ja mam w abonamencie darmow ena stacjonarne to w ogole nic ani ja ani ona nie placimy za polaczenie. skype czasem przerywa, tnie denerwuje mnie to. a tutaj bezproblemu. no i nie trzeba byc w domu! :)

Gość Biernat
ty... hahaha - wszedlem na strone alenumeru i w sumie mozna uznac ze tam da ie zadzwonic prawie za darmow szedzie,a jak nie to zje z abonamentu groszowe sprawy. eee - bajerka! :D

Gość Typesso
oj - czy zje cos czy nic - wazne, ze mniej niz u innych operatorow czy tam w innych opcjach. ja sam nie skorzystalem, bo nie mialem potrzeby ale patrzac na to co pisza o alenuer na ich stronie i to co wy piszecie, jak tylko bede potrzebowal to skorystam. nawet wpisalem sobie juz w ksiazce adresowej:D alenumerro! :D hehe

Gość gość
a wiecie na czym polega oszustwo i czym to grozi? Czekajcie na komornika, ha ha ha darmowe rozmowy ha ha ha ktoś kiedyś dał coś komu darmo? ha ha ha ha ha

Gość Felicja23
nie wiem "gość" czy probowalem alenumer czy nie - ale ja probowalam i to nie raz - i powaznie nic nie zaplacilam. wiec jestem zadowolona:D

Gość lindrom
Usługi voip są dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą rozmawiać niedrogo z zagranicą. Trzeba tylko wybrać odpowiedniego operatora. My zdecydowaliśmy się na extravoip - bo jest tani (względem innych), a jakościowo dobry.

Gość gość
No jak ktoś mieszka za granicą, to voip to podstawa. Do korzystania jest potrzbny co prawda net, ale kto teraz nie ma w zasięgu. W tym przypadku sprawdza się Easy call