Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przerywany i prezerwatywa jest możliwość ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam dwa tygodnie temu uprawiałam seks z chłopakiem dwa razy oba stosunki były przerywane dodatkowo z prezerwatywa wg mnie to jest odpowiednia metoda antykoncepcji . Od tamtego czasu panicznie boje sie ze jestem.w ciąży . Co prawda był to moj pierwszy raz . Dostałam miesiączke dwa dni przed terminem ale moja miesiaczka dosyc czesto zmieniala dni w których powinam ja dostac . Wykonalam test po dwoch tygodniach od stosunku wyszedl negatywnie . Bardzo sie boje bo ma 20 lat chce skonczyc szkole i dopiero zalozuc rodzine . Na dodatek caly czas mam ból lewiej piersi. Wiecej moje pytanie brzmi czy jest ryzyko ze jestem w ciazy ? Dodam ze bylam u gina i on powiedzial ze to nie mozliwe i przepisala mi proszki anty skora zaczelam wspolzyc oprocz tego kazal mi powtorzyc test 16.08 zebym miala 100%pewnosci ale powiedzial ze nie mam sie czego bac . Wiem ze nie doroslam psychicznie do wspolzycia . Prosze o odpowiedzi

Gość gość
Nie jesteś w ciązy.

Gość gość
ja stosowalam seks przerywany 10 lat i sie udawalo takze nie panikuj

Gość gość
skoro nie dorosłas psychicznie do współżycia, nie ejsteś gotowa na dziekco to zastanów się czy warto uprawiać seks. Chwała Ci za to, że doczekałaś do 20-stki a nie zaczęłąś sie bzykac mają 14 lat jak niektóre....ale cóz to indywidualna sprawa każdego. Myślę, że niepotrzebnie sie martwisz, chociaż ryzyko ciąży jest zawsze. Ale w Twoim przypadku nie powinnas obawiac się ciąży. Skoro masz zapisane tabletki anty to używaj tych tabletek i dodatkowo prezerwatywy. wtedy pwoinnas sie czuc bezpiecznie jeżeli chodzi o ryzyko zajścia w ciążę./

Gość gość
jeszcze trochę i będziecie pytać czy bez seksu i kontaktu narządów płciowych można zajść w ciążę :/ ludzie opamiętajcie się!!!

Gość gość
nie schizuj,jak gumka nie pękła ani się nie zsunęła to nie możesz być w ciąży ja np. stosuję dwie gumki i stosunek przerywany, tylko że my z mężem dobrych kilka lat jechaliśmy tylko na przerywanym i nie zaszłam,a zaszłam dopiero przy normalnym stosunku

Gość gość
No z gumkani bylo chtva wszystko w porzadku nie zsuneły sie