Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_bacardi

jak tanio dzwonić z Polski za granicę

Polecane posty

Gość Witek1980
skype sie tnie, poza tym zeby z glowa korzuystac trzeba niec smartfona itd. internety i inne d**erele. ja skorzystalem z tego alenumeru , sporo sobie o nim preczytalem i przekonalem sie ze to nie sciema tylko naprawde dobra cenowo, albo i darmowa jak ktos ma damowe w abonamencie na stacjonarne. jak dla mnie bomba :) bez zadnych kombinacji :)

Gość Trybson
ja slyszalem o alenumerze od qmplq co siedzi w holandii na warzywach. rozmawia tak z rodzicami i wlasciwie to jego najczestsza forma kontaktu z nimi. ale podobno 10 min i przerywa, trzeba od nowa dzownic. ale przynajmniej za darmo.

Gość DExter23
alenumer? KOLEGA MI opowiadal o tym. podobno dzwoni do swojje laski do norwegii - bo jest na erasmusie, codziennie :) i nic nie placi za to, a ma ja na "oku" :D hehehe . fajna opcja :)

Gość Tudek
dzieki ludziska! sprobowalem alenumeru - lepsze to niz skype, bo na skype tylko przez kompa, a tu mozna sobie dzwonic z tel i nie trzeba niec smartfona nawet ani innych cudow urzadzen! :) no i za damo - ja sprobowalem do anglii :)

Gość Marzena Trygońska
pokorcilo mnie i sprobowalam alenumeru. udalo sie - nic nie zaplacilam. dziekuje forumowiczom!

Gość Volvo_like
duzo slyszalem o alenumerze - a gdzie dzwonicie najczesciej?wszedzie za darmo? ja dzwonilem uzywajac tego do niemiec i wyszlo spoko. jak za rozmowe w kraju.

Gość Mikuś35
ja probowalem z tego alenumeru najczesciej dzwonic do anglii i holandii. i tu i tu wyszlo ni za darmo. ale raz musialem na szybko zadzwonic za kase, bo darmowe bylo jakies zajete. ale i tak pobralo mi z konta jakies grosze.

Gość Miniaturka_p
moja mama czesto zostaje w polsce jak tata jedzie z ladunkiem bo sproadzamy zboże zza granicy i ciśniemy z tym na zachod. dobra kasa calkiem z tego jest. powiedzcie prosze z tym alenumerem - jak tata by mial zagraniczna karte to mama normalnie moze dzwonic z polskiego, tak?:) oj powiem wam ze weszlam na ich strone i poczytaalm na forach, mysle ze to bedzie strzla w 10tke zeby wkoncu tattko nei wydzieral sie na mame ze trac****eniadze zeby zapytac sie czy wszystko z nim wporzadku.

Gość Gruszka_T
tak - mama normalnie moze dzwonic z polskiego numeru na zagraniczne numery - wbija sie ten specjalny numer dostepowy a potem juz ten osoby zagranice i mozna rozmawiac :)

Gość magdaaaa1
Najlepiej korzystać z telefonii internetowej. Na rynku są takie usług np. http://www.profitel.pl/cms/telefon.html dostajemy własne konto, tylko musimy je doładowywać zanim będziemy moglu dzwonić, ale tak samo jest np. w telefonach na kartę.

Gość gość
Najlepszym operatorem VOIPOWYM jest Easy call.

Gość jaryy66
No jest i co z tego?

Gość gość
Fajnym i tanim rozwiązaniem na połączenia międzynarodowe jest dzwonienie przez aplikację mobilną Smart Call http://smartcall.com.pl/public_html/pl/ Jest napawdę prosta w obsłudze - poprostu ściągasz na smartphona, logujesz się i można TANIO dzwonić do prawie wszystkich krajów swiata. Fajna sprawa

Gość gość
Rzeczywiście Smart Call to bardzo fajna aplikacja która pozwala tanio dzwonić nawet do tak odległych krajów jak Egipt czy Chiny.

Gość gość
Jaką aplikacje? http://Klucz.net i pozamiatane! :classic_cool: Dziękuję, dobranoc! :classic_cool:

Gość gość
Również podpisuję się pod Smart Call.

Gość gość
Na tanie połączenia międzynarodowe nawet z bardzo odległymi krajami jak Chiny Indie a nawet Sri Lanka świetnym rozwiązaniem jest korzystanie z aplikacji Smart Call. Łatwa i tania w obsłudze. Wszystko dokładnie opisane jest na stronie http://smartcall.com.pl/public_html/pl/

Gość gość
Zgadzam się w Europie jest tanio ale czasami zdarza się, że ktoś musi zadzwonić do bardziej odległych krajów np. do Chin czy Malezji a wtedy znalezienie tanich połączeń nie jest wcale takie łatwe. Rzeczywiście Smart Call pozwala na łatwe i tanie połączenia dobrej jakości.

Gość gość
Ja również dołączam do grona zwolenników aplikacji Smart Call. To bardzo fajne i tanie rozwiązanie dla osób które szukają sposobu na to jak rozmawiając z bliskimi w odległych krajach świata nie stracić fortuny. Warto zajrzeć na http://smartcall.com.pl/public_html/pl/ pobrać aplikację i już można cieszyć się z tanich połączeń z bliskimi

Gość gość
http://klucz.net - normalna karta SIM, doładowania Plusa, przeważeni 15 gr/min, do niektórych krajów (np. do USA) nawet 5/gr min.

Gość gość
Polecam aplikację Smart Call. Warto!

Gość gość
Smart Call to jest to!

Gość gość
też teraz korzystam ze Smart Call, bo narzeczonego mam we francji, Bardzo mnie to cieszy, że coś takiego jest, bo nie płacimy dużo. szczerze mówiać śmieszne pieniądze!

Gość gość
Za waszą namową skorzystałam z SmartCall i muszę powiedzieć, że bardzo to jest fajna możliwość, tak więc polecam!

Gość gość
Też mam zaapkikowanego Smartcalla i jak na razie nie żałuję!

Gość gość
Również korzystam ze SmartCall. Dzwonię praktycznie ile chcę, a nie płacę dużo, tak więc warto!

Gość gość
Oo ja z narzeczoną też przez SmartCall rozmawiam, a rozmawiamy dużo, bo tęsknimy za sobą. Jest naprawdę dobrze.