Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana niesamowicie

pomocy

Polecane posty

Od stycznia spotykam się z facetem, przyznam się, że pierwszy raz jestem tak w kimś "zadłużona". Mamy podobne zainteresowania, wszystko mi w nim pasuje, zero kłótni, taki mój mały ideał,. Mamy już jakiś wgląd na naszą przyszłość i planowaliśmy ją razem, ale plany się pokrzyżowały..mianowicie mój partner oznajmił mi, że ma sprawę w sądzie o alimenty dziecka, |(zapalony żeglarz)był na zawodach wyszło jak wyszło, mówi, że był pijany , nie przypomina sobie żeby z kimś spał, raczej pilnuje takich rzeczy, dziewczynę tą zna z zawodów, nic o niej nie wie, o tej sprawie dowiedział się jakieś 4 miesiące temu, ona wiedziała gdzie on mieszka, a dziecko ma już rok, (zawody były 2 lata temu)ostatnio mój chłopak zadzwonił do niej(załatwił numer od kolegów ) i ona jak gdyby nigdy nic do niego "kotku", "kochanie"mamy wspólne dziecko, cała ta sytuacja mnie przerasta, nie wiem co mam robić, bo z jednej strony go kocham, planowałam z nim wiele rzeczy a z drugiej jak moje życie będzie wyglądało jeśli ona będzie z tm dzieckiem we wszystko się wpieprzała, jestem załamana,myslicie, że kobieta kłamie?laska miała podobno jakieś dziwne akcje, ale chce zrobić testy DNA, czyli jest pewna, ale może robi to specjalnie, dodam, że mój partner jeździ dobrym autem i może poleciała na auto, no nie wiem sama, różne dziewczyny na tym świecie żyją...

może jednak ktoś się wypowie...

Gość gość
Musisz go zostawic, po co komplikowac sobie zycie

ale przecież nie wiadomo czy to jego, może laska go wkręca, sama nie wiem...

Gość gość
on też jakby nie patrzył miał jakieś dziwne akcje a nie pamieta daj spokój jak można kogoś dmuchać i nie pamietać? musisz zrobić z tym porządek bo chyba masz pipę w kapciach a nie faceta obok albo daruj sobie ten związek

Tak to fakt, on sam przyznał się, że jest p***a, martwi mnie fakt, że jego koledzy mówili, że ona miała podobne akcje, wiesz jak to bywa na imprezach, nie usprawiedliwiam go, bo tak naprawdę to wydarzenie było wcześniej niż moje spotkanie z nim, wiadomo, że jakby to było w czasie kiedy się z nim spotykałm to bym go bez wahania zostawiła, ale tak to dobry facet, uczciwy, kocham go.

a ta babka już podobno szukała innych tatusiów , teraz nagle przypomniała sobie o moim facecie, w sądzie alimenty ma, stąd się o tym dowiedział, nic o tej akcji nie wiedział, miał inne zameldowanie, bo mieszkał gdzie indziej teraz ma inne i podobno poczta odsyłała, sąd sam zadecydował, ona miała jego dwa zdjęcia, jedno jak stoi sam nad jeziorem a drugie jak ją obejmuje, masakra jakaś.

Podstawa to testy DNA- przynajmniej będzie wiadomo na czym stoicie i wykluczy to niepotrzebne podejrzenia. Wiesz trudno przekreślać kogoś ze względu na to co robił ZANIM się poznaliście, nawet jeśli nie ma powodów do dumy. Jeśli jest Wam razem tak dobrze- może warto pomyśleć jak to wszystko wspólnie poukładać. Jeśli dziecko jest jego- będzie musiał płacić alimenty i tylko do niego należy, żeby właściwie ustalić stosunki z matką dziecka- relacje sprowadzić jedynie do spraw z nim związanych. Wszystko jest do przejścia :)

Polly, właśnie tego się obawiam, w sumie dziecko nie jest niczemu winne, ale nie na rękę mi kontakty chłopaka z tym dzieckiem, moim zdaniem to wina obu stron , ale bardziej kobiety, powinna tego dopilnować a nie bzykać się z pijanym facetem, który pewnie nie wiedział co robi, pytanie też czy akurat po jednym "numerze" ona od razu zaszła w ciąże, akurat wypadały jej dni płodne?przecież tyle się mówi, że wiele par stara się o dzieci latami, ja sama jestem dorosłą kobietą i mnie to dziwi, podobno miała urodzić komuś dziecko za pieniądze, tak twierdzą ludzie z jej otoczenia, chodź testy chętnie zrobi, dziewczyna chodzi jak katarynka, jest pewna i rozpowiada, że to jego dziecko, czemu dopiero teraz o tym mówi?dziecko ma podobno rok. urodziła w lutym rok temu a w maju były zawody...

Dlatego trzeba zrobić testy- jeśli sprawa już jest w sądzie to warto pójść krok dalej i upewnić się. Może faktycznie nie ma się o co martwić, a dziecko okaże się nie jego.

Gość gość
Masz zdecydowanie rację, dzięki za wyrażenie opinii na ten temat, załamać się można, ale nikt nie powiedział, że może być gorzej..martwi mnie to, że ona po prostu ubzdurała sobie, że mój facet jest jej, jakieś głupie smsy typu "kotku". może jakaś psychofanka, albo chora psychicznie.