Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tekst na podziekowanie

Polecane posty

Gość gość

Co moge powiedziec rodzicom? Jakos nie bardzo czuje potrzebe dziekowania im. Wiec jak to zrobic szybko, jsk powiedziec. Dziekuje ci za...? Za co? A niestety podziekowania musza byc bo sie wszyscy naokolo posraja.

Gość I kto to mowi
gdyby ich nie bylo nie byloby ciebie a wiec...

Gość gość
A finansują wesele?

Gość gość
Chyba tylko musze podziekowac za zycie... nie finabsuja wesela

ja też nie chciałam przemowy ale koniec końców musiałam ją wygłościć: zebraliśmy się tutaj aby świętowac zawarcie naszego związku małżeńskiego. z tego miejsca chcielibysmy podziękowac naszym gościom za przybycie, za życzenia oraz za wspólną zabawę. w sposób szczególny pragniemy podziękowac naszym rodzicom, to dzięki nim mogliśmy się tutaj wszyscy spotkać. wierzycmy że ten dzień, dzień naszego ślubu będzie napiękniejszym dniem w naszym życiu, to dzięki wam możemy się nim cieszyć dziękujemy wam kochani rodzice za trud i wysiłek włożonmy w nasze wychowanie, za dobre rady i cierpliwość do nas. dziękujemy również za pomoc w realizacji ślubu i wesela. coś koło tego powiedziałam.

Gość gość
hehe najlepiej napisz sobie na kartce to co chcesz powiedziec bo ja jak wygłaszałam podziekowanie dla rodzicow to tego nie zrobiłam i mówiłam z głowy i w pewnym momencie mnie zatkało po prostu i nie wiedziałam co mam powiedziec i tak zamotałam ze była kupa śmiechu ale naszczęscie to już była północ i mam nadzieje ze mało kto to pamięta ;)

dlatego my z Mężem nauczyliśmy się na pamięć oboje tego tekstu w razie gdyby mnie zatkało lub bym się rozryczała ze wzruszenia on miał przejąć mikrofon i kontynuować przemowę ;)