Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pale i żałuje tego

Polecane posty

Gość gość

Przyjechałam do kuzyna na wakacje. Miałam tam koleżanki, ale niestety wszystkie wyjechały. Została tylko jedna postanowiłam do niej zadzwonić i się spotkać w naszym ulubionym miejscu(kuzyn o niej wiedział). Siedziałyśmy i rozmawiałyśmy. Naszła mnie ochota na papierosa wyjełam z kieszeni i poczęstowałam Kasie(koleżanke).Gdy paliliśmy i rozmawaliśmy niespodziewanie przyszedł mój kuzyn, gdy zobaczył że pale szybko odszedł i zaczął się śmiać. Wracałam do domu i się obawiałam strasznie co mi powiedzą rodzice... Wchodze do domu przechodze koło kuchni i wchodze do pokoju rodzice nic mi nie powiedzieli byłam szczęśliwa, że nic im nie powiedział. Jego nie było w domu . Przyszedł o 01:00, gdy ja już się spać kładłam i mi powiedział, że powie moim rodzicom jak paliłam, a ponieważ moi rodzice krzyczą na mnie za różne drobnostki więc się bałam co będzie jak powie im o tym. Nie powie jeżeli zrobie mu dobrze ja się go spytałam o co mu chodzi... Powiedział takie coś "Zrób mi laske albo powiem twoim rodzicom, że paliłaś. Masz 2 dni na zastanowienie sie." Bardzo się bałam jak zareagują moi rodzice zawsze wieżyli Rafałowi(kuzynowi) więc nie wiem co mam zrobić... Macie jakieś rady ?? Pomożcie. Napiszcie na GG 46353756 to podam więcej szczegółów. Bardzo was prosze o pomoc i nie piszcie komentarzy typu "PATOLOGIA" ponieważ mój kuzyn nigdy taki nie był zawsze się dogadywaliśmy...;(

Gość gość
głupie i marne, ale zastanówmy się co gorsze: op*****l od rodziców, czy robienie laski kuzynowi???????????

Gość gość
napisz na gg

Gość szansa na szympansa
skad sie wzielo powiedzenie: szara strefa oraz pracuje na czarno?

Gość gość
nie mam ochoty pisac na twoje gg, zresztą po co?????

Gość gość
Żartujesz sobie?

Gość gość
oblesnosc wolalabym dostac wpierdal od rodzicow :)