Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JongenOfEenmeiske

12 tydzien a plec dziecka mozliwe

Polecane posty

Gość JongenOfEenmeiske

hej wszystkim, bylam dzis na usg. dzidzius zdrowy, wszystko ok. Tylko dlugie nozki ma:) nagle odwrocil sie do nas rozprostowal nozki i wyszlo cos miedzy nogami-nie ''dyndalo nic'' to wygladalo raczej jak jadra. Polozna stwerdzila, ze to chlopak. Ale czy tak wczesnie mozna to ustalic? Czytalam, ze w tak wczesnym wieku wargi srmowe dziewczynki sa tak duze, ze moga byc pomylone z jadrami. Czy ktora s z was tez miala tak, ze w 12 lub 13 lub pozniejszym tygodniu widac bylo cos miedz nogami a mimo tego okazalo

Gość gość
jak dobry lekarz i dobry sprzęt to można ;) ja w 13tc dowiedziałam się, ze będzie córka - potwierdziło się

Gość gość
a co usilnie chcesz mieć dziewczynkę?

Gość gość
Ja w 15tygodniu usłyszałam że najprawdopodobniej córka. Później przy każdej wizycie sie potwierdzało.

Gość gość
troche wczesnie,zawsze moze dojsc do pomylki.

Gość JongenOfEenmeiske
co to znaczy usilnie? najwazniejsze zeby bylo zdrowe. zadalm po prostu pytanie, bo wiem, ze roznie to bywa. jestem bardzo ciekawa plci. Robilam sobie wszytskie mozliwe testy i wrozby - oczywiscie nie biore tego smiertelnie powaznie!!!,traktuje to jako rozrywke, ale tak czy siak dziwnym trafem we wszystkim wychodzla mi dziewczyna wiec sie teraz zastanawiam ...

Gość gość
traktuje to jako rozrywke, ale tak czy siak dziwnym trafem we wszystkim wychodzla mi dziewczyna wiec sie teraz zastanawiam ... xxxx buhahahaha, lekarce na usg wyszło że chłopak, ale ona sobie wywróżyła że dziewczynka i teraz ma wątpliwości. to czemu wierzysz? babie po studiach ze sprzetem czy zabobonom?

Gość gość
Autorko, jak mi powiesz jaką miałaś diete i w którym dniu cyklu doszło do zbliżenia to powiem ci na jaką płeć masz większe szanse

Gość JongenOfEenmeiske
cala kafeteria..... komentuja kazdy szczegol...lapiac za slowka oczywiscie p***busie, ze wierze poloznej, ale debillu z kosmosu istnieje cos takiego, takie pojecie z ktorym sie zapewnie nie spotkales jak ''pomylka''. jestem ciekawa wiec czy komus sie to przytrafilo. odsylam rowniez do odpowiedniej lektury gdzie dowiesz sie wiecej na temat rozpoznawania plci dziecka i nie ebdziesz w durny sposb komentowac moich wypowiedzi, a teraz won z mojego tematu

Gość gość
łał jakie słownictwo? i ty masz zostać matką? lepiej żebyś nigdy nią nie była!!!

Gość gość
w 12-13 tygodniu dziewczynki też mają siusiaka u mnie tak było, dzidzia dokładnie pokazało co ma między nogami i dyndało między nózkami coś na wzór siusiaka a lekarz powiedział oj przykro mi ale to chyba jednak dziewczynka bo różnica tylko taka że u chłopców ten siusiak jest wyżej a u dziewczynki bardziej opada w dół i taka różnica i potwierdziło się w 20 tygodniu że kobitka i już siusiaka nie było :)

Gość gość
wywróżyła sobie i ma wątpliwości hahahahhahahaha takich zyebek jak ty tu niestety ale nie brakuje, rzucam na ciebie klątwe samych chłopaków, obyś nigdy córki nie miała SZMATO!

Gość JongenOfEenmeiske
niesttey , ale w moim przypadku ejst to dosyc skomplikowane, poniewaz ja nie mialam okresu od kwietnia 2012. to ze zaszlam w ciaze to wlasciwie cud. Pytalam dzis poloznej kiedy moglo nastapic poczecie-stwerdzila, ze 26 maja. Tyle jestem w stanie Ci powiedziec. co do diety-roznie to bywalo. Ogolnie baaardzo zdrowo sie odzywialam. masa owocow, warzyw, pieczywo ciemne, gruboziarniste, duuzo mleka, serow, duuuzo ryb. w weekendy slodycze.-ciasta, duzo lodow. Pmimo zdrowego odzywiania sie niesttey palilam no i w weekendy nie odmawialam sobie alkoholu, mam bardzo bogate zycie towarzyskie...:) nie wie czy na tej podstawie jestes w stanie cos powiedziec

Gość gość
nie będziesz mnie krowo wyganiac, bo to jest forum i każdy się wypowiada jak chce. niestety ale pomyłek w tą stronę jest mniej. jak powie ze chłopak, to juz rzadko się okazuje ze to jednak dziewczynka hahahhahahahahahahahahahhahahahaha

Gość kolorowe jarmarkiiii
Ludzie czy się potwierdzi czy nie, przecież to jest aż 50% szans że się potwierdzi.

Gość JongenOfEenmeiske
''wywróżyła sobie i ma wątpliwości hahahahhahahaha takich zyebek jak ty tu niestety ale nie brakuje, rzucam na ciebie klątwe samych chłopaków, obyś nigdy córki nie miała SZMATO'' hahahaha, spokojnie...!! zlosc pieknosci szkodzi, ale w sumie tobie to juz chyba nic nie pomoze...:):) radze ci dobrze nierzucac zadnych latw ani na mnie ani na nikogo innego..., bo mozesz tego baaardzo mocno pozalowac. poczytaj sobie na temat zlowrozenia i kon sekwencjach jakie ze soba niesie rzucanie klatw. Robie to w dobrej wierze, bo wiem, jak bardzo ma sie przesrane, jak sie taka klatwe rzuca...czy zle sie komus zyczy. nie raz widzialam i uwoerz mi nei chcesz tego doswiadczac. ja nikomu nie zycze zle i dobzre na tym wychodze...

Gość hch
jeśli powiedziała Tobie położna że masz chłopca to na 99 % tak jest jak ja byłam na prenatalnych badaniach w 12tc to wszystkie kobiety które oczekują na synów wychodziły z gabinetu z taką informacją a zaś takie jak ja które czekają na córeczkę wychodziłyśmy z informacją że jest jeszcze trochę za wcześnie i nie wiadomo więc na pomyłkę raczej nie wskazuje informacja od położnej chyba że się nie zna.

Gość gość
poczytaj sobie na temat zlowrozenia i kon sekwencjach jakie ze soba niesie rzucanie klatw. xxxx ja nie jestem taka przesadna zaboboniara jak ty haha a więc jeszcze raz rzucam na ciebie klątwe rodzenia samych chłopakow!!! ps. czemu zle zyczy? rodzenie chlopcow to dla ciebie takie zle? szmato :)

Gość JongenOfEenmeiske
to co w takim razie z informacja, ze w 12 i 13 tygodniu wargi sromowe sa tak duze, ze bardzo zcesto mylone sa z jadrami???

Gość gość
to chyba na jakim sprzecie z PRL hehe moga pomylic c*pe z pindolem

Gość JongenOfEenmeiske
czemu zle zyczy? rodzenie chlopcow to dla ciebie takie zle? szmato nie chodzi szmato czego mo zyczysz...tylko o twoje intencje, a te nie sa pozytywne, wysylasz w moja strone negatywna energie i ta energia do ciebie wroci z podowojna sila.. (POCZYTAJ na ten temat).ja nigdy w zyciu nikomu nie zyzczylam zle , nigdy bym sie na cos takiego nie odwazyla.... dostaniesz po prostu za swoje :)

Gość gość
uwazaj zebys ty nie dostala za swoje szmato, a tego ze urodzisz chłopaka jestem pewna :)

Gość JongenOfEenmeiske
i wcale nie tzreba byc ''zaboboniara'' by slowa ktore wypowiadamy mialy moc. To z magia nie ma nic wspolnego, chodzi o przeplyw energii...fizyka kwantowa, ot co

Gość gość
wal się szmato

Gość JongenOfEenmeiske
uwazaj zebys ty nie dostala za swoje szmato, - przykro mi, ale nie mam za co, bo nikomu nic nie zrobilam :) ''a tego ze urodzisz chłopaka jestem pewna" - pewnie tak i wiesz co? nie moge sie doczekac bo juz kocham moje dzieciatko najbardziej na swiecie bez wzgledu na to czy jest to chlopiec czy dziewczynka!!

Gość gość 38
u nas,na pierwszym usg w 11tyg 6dn lekarz stwierdził dziewczynka i tak wpisał.nie wierzyłam,bo nic widać nie było.no i mam dziewczynkę.a to facet z niesamowitym doświadczeniem i dobrym usg. w innej ciąży młoda lekarka,ale niby doświadczona,no i z tytułem dr, w 13tyg 2dn orzekła chłop na schwal. też trudno było mi uwierzyć, mój stary lekarz w 20tyg na drugim usg orzekł dziewczynka i była dziewczynka:-)

Gość JongenOfEenmeiske
gosc 38 - a tobie samej udalo sie cokolwiek dostrzec na usg?

Gość gość
ale z ta dieta to wazne co je twoj facet,bo to on odpowiada za plec dziecka.

Gość gość
masz zle info, dieta faceta jest niewazna, wazne jest co je kobieta

Gość JongenOfEenmeiske
moj maz tez bardzo zdrowo sie odzywia, ale czesto zdarza mu sie zgrzeszyc:) uwielbia slodkie. na sniadanie obowiazkowo przynajmniej jedna kanapka z dzemem, maslem orzechowym lub powidlami. ponadto duzo sera, mleka, poza tym normalnie, normalNY OBIAD mieso, warzywa, ziemniaki lub ryz.