Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zgorzkniala

nie ma we mnie nic ladnego

Polecane posty

Wlasnie wrocilam z zakupow z placzem i oczywiscie bez zakupow. W galerii sane piekne laski, a ja dbam o siebie i dalej wygladam jak gowno. Po co sie meczyc, skoro nigdy w zadnej czesci nie dorownam normalnym dziewczynom? Mam dosc bycia dziwolagiem :(

Gość ekspert allegro
Daj fotę do oceny:classic_cool:

Nie :(

Gość mateo89d
jeżśeli uprawiasz sex to w trakcie stosunku jednak coś ładnego jest w Tobie

Gość gość
Dlatego ja nie chodzę do galerii.. ani do miasta w ogóle.. jak są ludzie.. :( Ja zawsze będe wyglądała jak małe gówno przy wszystkich tych zarąbistych laskach z nogami do nieba..

Gość gość
jutro bedzie lepiej :)

Mateo, no coz, nie mam z kim uprawiac seksu bo nikt by ze mna nie chcial. A slowa ksiezy nie bardzo mnie interesuja

Gość gość
"nie kochasz siebie, to nie kochasz blizniego" A jak ktoś np. boi się kochac siebie? W sensie, że uważam że jestem nic nie warta i wiele było spraw które to potwierdziło. Nie mam za co siebie kochać, ale chciałabym pokochac kogoś i co? Kiedy ja nie chce siebie kochać bo uważam, że to zbyt hm.. takie pewne siebie? nie wiem. lubie to, że siebie nie lubię..

Gość gość
właśnie o to choddzi, że jesteś idealna, najbardziej wartościowym człowiekiem na świecie i nie możesz dawać `wchodzić` w siebie opiniom innych itp. pamiętaj ze Bóg stworzył cię właśnie taką jaką sobie wymarzył

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
Nie jestem idealna. Jestem przeciwienstwem ideału i wszystko pieprze w swoim życiu. Spieprzyłam własciwie.. i myślisz, że co , że Bóg mnie kocha jeszcze? Nie sądze.

Gość gość
jaasne, na bank cie nie kocha bo masz brzydki brzuch i np zwyzywałaś matkę:) weź nie obrażaj Jezusa. nie z takimi leszczami sobie radził.

Gość gość
Nawet jeśli.. To jest tylu ludzi którzy sądzą inaczej, którzy osądzają i tak dalej i jak sobie z tym radzić? Kiedy ja sie z nimi zgadzam. Co mam powiedzieć " Sory ludzie, obrażacie mnie, nie lubicie nie wiem za co, ale nic to Bóg mnie kocha"

Gość gość
absolutnie! nie rozumiem dlaczego w ogóle miałabyś otwierać usta w kierunku takich ludzi? omijamy, omijamy bezwartościowych ludzi kochana;) i nie dajemy sobie wchodzić do głowy z ich wyobrażeniami na SWÓJ temat. Bóg mówi tak: `Zanim ukształtowałem cię w łonie matki, znałem cię, nim przyszedłeś na świat, poświęciłem cię` Czyli ktoś nieskończenie mądry sam wybrał kształt twego nosa, twarzy itp. a ty uważasz że jakieś dziewuchy z opiętymi tyłkami wiedzą lepiej? Hmmm.

Gość gość
skoro słowa księży czyli kościoła cie nie interesują to czemu się dziwisz ze czujesz sie jak gówno? jak cale twoje poczucie wartości opiera sie na tym świeci? nic dziwnego autorko. powodzenia w depresji:D

Gość gość
może masz ochotę się umówić?

Gość gość
"jak chcesz mieć przyjaciół, to będziesz miał wrogów". A ja nie chce mieć wrogów :( Ja lubię być miła dla wsszystkich...

Jestem niewierzaca i tyle

Gość gość
A co to znaczy wyglądać jak gówno ? czyli jak ? co ci się w tobie nie podoba ? jesteś gruba,niska, masz brzydką twarz czy o co chodzi ?

Brzydka twarz, brzydka sylwetka, no po prostu bardzo nieatrakcyjny wyglad. Przy slicznych zgrabnych lasiach to naprawde wygladam jak gowno...

Gość gość
u mnie to samo ale nikt tego nie rozumie ;/

Gość gość
do osoby, która pisała te posty o księdzu A co jeśli to nie chdozi o wygląd? A co jeśli ja nie mam NIC tam w środku mnie..? Co jesli jestem pusta w środku? Nic sobą nie reprezentuje i jestem nikim. Co wtedy? Wygląd mam gdzieś. Chodzi o to, że nie mam już nic w sobie.

Gość gość
Życie laska.

Gość goool
nie możesz nie mieć nic, więc to oczywiste że tylko tak myślisz. i ewidentnie nie poznałaś Jezuska, bo inaczej zachłysnęłabyś się tym dobrem i tak by Cię korciło żeby brać jeszcze i jeszcze że wierz mi- już nie czułabyś się pusta. Jak masz wolną chwilę to zobacz sobie: bo bardzo mi przypomina to to co piszesz. To słynna polska modelka: www.youtube.com/watch?v=BGh7lIw09Sw

Gość gość
ta.. zycie..

Gość gość
Ktoś ci powiedział, że jesteś pusta czy sama to wymyśliłaś? Nikt nie jest pusty, k***a.

Gość gość
"życie laska" - normalnie jakbym słyszała swojego chłopaka . Do autorki: nie martw się , nie ma dziwczyn idealnych , widzisz dziewczyny w galerii które są piękne "na zewnątrz" a wiesz co mają w środku , po ubraniem , w miejscach intymnych , no nie wiesz . może nie masz idealnej twarzy , bądź ciała , ale zaakceptuj siebie taką jaką jesteś , bo jeśli ty się nie bedziesz sobie podobać, to prędko sobie kogoś nie znajdziesz. Zaakceptuj samą siebie , a zaczną akceptować ciebie .:)

Gość gość
Nie musiałam wymyślać - wiem. Jestem pusta. W każdym sensie. Nic w sobie nie mam, jestem głupia.

Gość gość
ten wywiad widziałąm ta modelka to ta od paris hilton i di capro czuła sie tak pusta jak ty choc miala wszystko i poczula jak jezus ja kocha i nie wytrzymala