Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

propozycja kolezanki

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka miala jechac za granice z swoim M na urlop sprawa w pracy sie jej bardzo zkomplikowala,i wymyslila sobie zebym ja z nim jechala to bedzie spokojna,chciala zrezygnowac ale forsy jej biuro nie wroci,bardzo mnie zastanawia jej pomysl nie wiem co mam robic,bo miedzy mna a jej M jest troche chemi ale tu na miejscu panuje nad wszystkim

Gość gość
jedź i zaszalej. Potem będziesz żałowała nie mogłaś z jej błogosławieństwem a nic nie zrobiłaś :) Zapomnij na chwilę się i daj się ponieść

Gość fryzjerkaaa
jabym pojechała

Gość gość
Taaaa a ona będzie tu na boku rządzić, będzie miała spokojne sumienie bo sama zdradza. Możliwe że Robi to celowo bedzie miała pretekst by się rozwieść z winy męża

Gość gość
Ja tez mysle jechac tylko czy pozniej kolezanka nie bedzie miec jakies ale do mnie i moge przez to popsuc nasza dlugoletnia przyjazn

Gość fryzjereczkaaa
skoro chce żebyś jechała to nad czym się zastanawiasz

Gość gość
Ale kolerzanka ma inny plan ona chce zebym ja uwolnila na dwa tygodnie od M ona chce sie spotkac ze swoim pierwszym a ja jej mam w tym byc pomocna

Gość gość
pogadajmy sma na sam o tym

Gość gość
więc na co czekasz pakój najmniejsze bikini i naprzód

Gość gość
Wlasnie tego ognia potrzebowalam i dzieki wam sie zdecydowalam, tylko nie wiem czy sie go zapytac jak on mnie bedzie traktowal czy tak jak zone,czy poprostu na wszelki wypadek sie zabezpieczyc no wiecie o co mi chodzi

Gość gość
no chyba nie będziecie czytać bajek

Gość gość
gość jedź i zaszalej. Potem będziesz żałowała nie mogłaś z jej błogosławieństwem a nic nie zrobiłaś usmiech.gif Zapomnij na chwilę się i daj się ponieść ....nie namawiaj do zlego...

Gość gość
i tak się będę w piekle smażyć :P ale zrobię także miejsce dla ciebie jeśli chcesz się przyłączyć:)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ale kolerzanka ma inny plan ona chce zebym ja uwolnila na dwa tygodnie od M ona chce sie spotkac ze swoim pierwszym a ja jej mam w tym byc pomocna ////...obie jestescie dobre...

Gość gość
gość i tak się będę w piekle smażyć jezyk.gif ale zrobię także miejsce dla ciebie jeśli chcesz się przyłączyćusmiech.gif ---ja nie mam najmniejszego zamiaru,a tak na serio-to nie wiem czy wiesz ale to sa realne rzeczy....

Gość gość
wiem jakie są - ale do takich wpisów na forum trzeba mieć nieco dystansu - a nie brać wszystko na poważnie

Oj dziewczyno tak bardzo liczą sie dla ciebie wakacje.Coś zajdzie między tobą i jej facetem i co zrobisz? Będziesz potrafiła spojrzeć przyjaciółce w oczy. Szkoda rozwalać długoletnią przyjaźń.A chłopak niech jedzie z kolegą.

Gość gość
ale przeciez mogą się później bawić w trójkącie

Gość gość
Wy wszyscy wszystko wiedzacy myslicie ze ja i moja kolezanka jestesmy pod ciemna gwiazda urodzone i na tym idiotycznym forum z naszym prywatnym zyciem bedziemy sie dzielic i o porade was internetowych analfabetow prosic !!!! Po paru minutach mozna sie przekonac kto stuka w te czcionki na klawiaturze swojego kompa moze nawet nie kupionego za swoja forse. Jutro ukaze sie w gazecie wyborczej propozycja kolezanki to moze jeszcze wiecej specjalistow swierzego powietrza zabierze glos w tej sprawie,a teraz ide bo kolezanka razem z jej M czeka w lozku na mnie