Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snooki123456789

jak schudnąć

Polecane posty

Gość Snooki123456789

Cześć mam 12 lat i waże 86 kilo . Wiem to dużo ! Ogólnie to cały czas przed snem gimnastykuje się i robie brzuszki ok 20.Ale to nic nie daje. Naprawde nie jem dużo nieraz nawet obiadu nie zjem. Jem takie średnio duże śniadanie tak jak karzdy (najczęściej 1-3 naleśniki z dżem a to już naprawde żadko z nutellą). Obiad to jem mały naprawde mały ! A kolacja i tu jest proble kolacje jem koł 23:00 , bo mój brat przychodzi z zapiekankami lub pizzą. Prosze polecić mi jakąś dobrą diete , ale nie taką żebym się głodziłą. Nie piszcie mi obrażających komętarzy. A i naprawde nie wyglądam na taką grubą . Raz spytałam się koleżanki na ile wyglądam to ona na to coś koło 50 i jestem wysoka mam 1, 70

Gość gość
twoja otylosc to wynik zaniedbania rodzicow, niestety. weź się za siebie, bo z wiekiem bedzie gorzej, skora bedzie ci wisiec, bedziesz miec rozstepy i ogromne kompleksy

Gość gość
przejdz na dietę zgodną z grupą krwi ,na pewno schudniesz.

Gość gość
Zacznij jest obiad, ale podczas obiadu zjedz jak najwiecej warzyw, troche mniej miesa albo ryby i bardzo mało dodatkow typu ziemniaki, makaron, ryz. Na smiadanie nie jedz nalezniorow tylko Np. Pelnoziarniste pieczywo, jogurt naturalny plus platki owsiane bez cukru, jakis duzy owoc lub garsc mniejszych owocow. Kolacje jedz najpozniej 3 godz przed snem. Duzo spaceruj szybkim kokiem, chodz po schodach, jezdzij rowerem.

Gość kaja W
Najlepiej wybierz się do dietetyka, który ułoży Ci odpowiedni jadłospis. Nie będziesz się głodziła, a w połączeniu z ćwiczeniami za kilka miesięcy schudniesz. A jeśli będzie ci zależało na szybszych efektach, to możesz zacząć łykać tabletki wspomagające odchudzanie. Ja sama biorę takie http://nutrina.pl/28,slimette.html od czterech miesięcy i już udało mi się zrzucić 16 kilo.

Gość gość
powinnaś iść do lekarza rodzinnego i zrobić podstawowe badania, morfologię, sprawdzić hormony tarczycy, bo z tego co piszesz nie jesz aż tak dużo by mieć aż taką wagę w twoim wieku powinnaś mieć lepszy metabolizm i szybciej spalać kalorie, więc albo bardzo mało się ruszasz albo jesz więcej niż napisałaś naleśniki z nutellą, dżemem, zapiekanki i pizze to bardzo niezdrowe jedzenie powinnaś jeść warzywa i owoce, sałatki, surówki i chude mięso, ryby dlaczego rodzice pozwalają byś odżywiała się w ten sposób ? czy w rodzinie też ktoś ma problemy z nadwagą ? rodzice, brat ?

Gość gość
86 kilo przy 1,70 ? dziewczyno ja w twoim wieku ważyłam około 50 kilo !!! najwięcej w życiu ważyłam 70 !!!! i to był już mój życiowy rekord, gdy potem schudłam, od dwudziestu lat nie ważyłam więcej niż 60 kilo

Gość gość
Ojeju, aleś zaszalała z tym komenatrzem, Ty wyezej :-o

Gość gość
Autorko- ruszaj się jak najwięcej, nie jedz trzech należników bo to zabójstwo dla orgnaimu, ogólnie nalesniki to nic dobrego, nutella z resztą też. Musisz zmiejszyć porcje, jedz dużo owoców, nie bój się ich od nich nie utyjesz, a pomgą oczyścić ci organizm i bedziesz czuła sie lepiej, bardziej energicznie i bedzie ci sie bardziej wszstko chciało robic, nie jedz na noc pizzy i zapiekanek, wiem ze to takie kuszace jak ktos cos przyniesie i pachnie, ale jak chcesz zrzucic zbede kilogramy to musisz sie zaprzec, nie masz innego wyjscia, moze zjedz wtedy jakis owoc, albo pij wode do oporu. Diety cud nie ma, najnormlaniej musisz jesc mniejsze porcje, nie przejadac sie, bo to bardzo nie zdrowe i od tego sie grubnie. Przyzwyczaj sie do mniejszych porcji jedzenia, ale jedz regularnie. Ruszaj sie przy kazdej okazji.

Gość gość
naleśników miało być :)

Gość aneczkaanula
Będziesz musiała się zacząć dużo ruszać i nie spożywać o takich porach posiłków. Wiem, jest to kuszące, ale dla swojego dobra ograniczaj je. Będzie również dobrze, jeżeli zdecydujesz się na skorzystanie z możliwości jakie oferują Ci specyfiki odchudzające, jednak tutaj będziesz musiała być naprawdę ostrożna, ponieważ jesteś bardzo młoda i nie wiadomo jak zareagujesz. Wiele ostatnio słyszałam o zielonej kawie, iż bardzo szybko można dzięki niej zrzucić niechciany balast. Koleżanka też ostatnio polecała mi sklep http://ezielonakawa.pl, gdzie można zakupić dobre i tanie tabletki z wyciągiem z zielonej kawy.

Gość gość
Wybacz ale robiąc 20 brzuszków to Ty nie schudniesz... Zresztą nawet 2000 pewnie by nie pomogło bo nie taki ruch jest Ci potrzebny żeby schudnąć....

Gość gość
To Ty jesz 3 posiłki dziennie??? I ostatni o 23??? To nie dziw się że tyjesz!!! czego od nas oczekujesz? W google jest milion info o tym jak schudnąć, jak się żywić, co i ile jeść.... wystarczy chcieć poszukać....