Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doma17

zrzucenie wagi

Polecane posty

Gość doma17

Witam! Wiem, że ten temat pojawiał się już stukrotnie, ale chciałabym otrzymać od Was jakieś rady, jak schudnąć. Chciałabym pozbyć się około 5 kg. Nie umiem odmówić sobie słodyczy, jeśli je widzę. Mam możliwość ćwiczeń na orbitreku, ale nie chce mi się. Co poradzicie? ;//

Gość gość
5kg? Daj se siana.

Gość gość
jedz chipsy, żelki marki tesco a do tego napój energetyczny vulcaz a gwarantuje Ci że sraka jaką po tym dostaniesz sprawi że schudniesz więcej niż 5 kg

Gość doma17
5 kg i wyglądałabym idealnie bo teraz jestem trochę za gruba. chcę czuć się dobrze w swoim ciele

Gość gość
Ci się dzieje z tym forum jeśli ktoś nie potrafi odpowiedzieć na pytanie w taki sposób żeby pomóc osobie która ma problem to może niech sie powstrzyma od wypowiedzi. Doma myślę ze 5 kg to nie jest bardzo dużo zależy w jakim czasie bo jeśli w miesiąc to będziesz musiała sie mocno zmotywować ale jeśli w trzy to wydaje mi się ze zdrowe odżywianie i wykluczenie słodyczy i tłuszczu dadzą taki efekt.

Gość gość
tak ,ale 5 kg jak nie schudnie to jej dojdzie nastepne 5 i bedzie 10 i lepeij niech odrazu te 5 kg zrzuci , polecam diete souyh beach , ja na niej schudlam w 1 fazie ( 2 tygodnie) 7 kg potem w nastepnych 2 tygodniach 5 kg i w nastepnych 14 dniach 3 kg , choc nie mialam nadwagi a tyle zeszlo jest to zdrowa dieta i jes sie 6 razy dziennie i sie nie głodzi jest tu aktywny topik to zajrzyj

Gość gość
na dukanie b. szybko sie chudnie, tez nie chodzi sie glodnym i ladnie boczki schodza i brzuch

Gość gość
ale dieta dukana nie jest uwazana za zdrowa a south beach jest 1 z najzdrowszych diet

Gość gość
robiłam dukana i sb, efekty takie same a jadłospis zdecydowanie bogatszy i zdrowszy

Gość gość
na sb, oczywiście

Gość gość
na sb zdrowszy

Gość Krystyna 2
No musisz w jakiś sposób zrezygnować z tych słodyczy, albo ewentualnie je ograniczyć do minimum. Jeden kawałeczek czekolady w tygodniu jak zjesz to ci się nic nie stanie. Ale najlepiej było by gdybyś całkowicie zrezygnowała. Możesz zdecydować się na dietę od dietetyka, a do tego łykać preparat wspomagający odchudzanie takie http://dermalab.pl/134,african-mango.html. Ja sama tak biorę i pozbyłam się już 12 kilo w kilka tygodni.

Gość gość
kryska wypad z reklama tabletek , ta sama rekalma tylko nik co chwilaa inny wypad!

Gość Krewetka27
no jak się ma słabość do słodkiego to kicha, ale z tego moim zdaniem się wyrasta, ja mam 27,ale jako nastolatka cały czas leciałam na batony i inne bzdety. byłam też niewolnicą frytek, potrafiłam je jeść w każdej ilości. ale udało mi się wyrosnąć z tego i już mnie tak nie ciągnie. nie jestem na restrykcyjnej diecie, jem normalnie zdrowo i i sprawia mi to przyjemność, a jak już mnie ssie za czymś obrzydliwym to sobie robię kisielek figura no-appetite. to nie rozwiązuje problemu psychicznego ze słodkościami,ale przynajmniej pęcznieje w brzuchu i nie chce się jeść.

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim to musisz mieć odpowiednie nastawienie mentalne i musisz tego chcieć, jak chcesz schudnąć objadając się słodyczami i mając wstręt do ćwiczeń na orbitreku. Zacznij od małych kroków, poćwicz chociażby 2 minut i po woli zwiększaj czas ale nic na siłę :0 Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość totniro
Jak Ci sie nie chce jak piszesz to może być średnio. Ale ja bym poradził po prostu więcej chodzenia pieszo, a mniej samochodem. I jakiś naturalny suplement jak np. http://pl.bestacaiberryplus.com/ to jagody akai więc powinien Ci pomóc.

Gość czapla938
Ja wiem jak to jest zrzucać zbędne kilogramy, ważyłam AŻ 120kg 168cm to bardzo dużo, możecie sobie wyobrazić jaką beczką byłam,ale to już za mną na szczęście ;) teraz ważę 74kg a to tylko dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl

Gość gość
Hejka.pierwszy raz weszłam na tą stronkę i postanowiłam napisać. Moze któraś z osób się odezwie-a było by naprawdę miło. Jak podejrzewam każdy z was ma problem z nadwagą tak i mój problem jest taki sam. Poszukuję osoby bądź kilku osób aby wspólnie zacząć ta ciężka walkę.Wiem że stały kontakt mejlowy bądź na fejsiku byłby ułatwieniem i motywacja. Wymiana zdan, wspólne motywowanie siebie przy chwilach słabości- a na pewno takie będą. Podaję swojego mejla: vig222@wp.pl i głęboko wierzę że ktoś podejmę ta ciężka walkę ze mną. Pozdrawiam wszystkich Wiola.

Gość gość
Na mnie Slimunox działał praktycznie od samego początku .Z jego pomocą schudłam bardzo dużo. Czułam się bardzo dobrze nawet miałam więcej energii.W mojej ocenie jeden z lepszych specyfików dostępnych bez recepty.

Gość Weronika

Mi w zrzuceniu wagi pomógł catering domowy happy-diet.pl. Posiłki są dostarczane na czas do mojego domu, są naprawdę pyszne i urozmaicone, więc serdecznie polecam 

Gość Kimunka

ja z kolei cenię sobie soki sportfoodsoki.pl i bardzo jestem zadowolona z efektu. potrafią mnie nasycić i sporo dać energii! bardzo smaczne są!