Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123jaity

Mój chłopak ja i obca kobieta

Polecane posty

Gość 123jaity

Moją największą fantazją jest trójkąt z moim cudownym facetem i obcą kobietą. Na samą myśl jestem podniecona jak ta kobieta np. daje mu rozkosz oralnie , jak ja i ona się całujemy, pieścimy. Chciała bym, żeby mojemu chłopakowi było zawsze jak najlepiej. Boje się tylko..czasami ,w gorszy dzień potrafię być bardzo zazdrosna o spojrzenie na ulicy i chcę go mieć dla siebie i być dla niego najważniejsza. Nie wiem czy dała bym radę patrzeć jak on ją dotyka, pieści, piepr*y...Doradźcie mi coś, co o tym sądzicie? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ?

Gość facet z południa
Moja żona ma identyczne fantazje.....że tobie to z inna a ona patrzy

Gość 123jaity
Chcecie je spełnić ?

Gość facet z południa
Tak ale ja bym wolał mena bo jestem ciekawy jak to jest z innym menem wsadzać sobie na wzajem i pieścić żone

Gość 123jaity
Nie będziesz zazdrosny, że ten facet ją dotyka i pieści ,że się nią dzielisz?

Gość gość
co się w dzisiejszym świecie dzieje ?czy wam już wszystkim rozum odjęło co to jest za przyjemność facet którego kochasz zajmuję się inną dziewczyną czułabym się niezręcznie ja nie mam i nie będę mieć nigdy takich fantazji dlaczego seks staje się tak bardzo ważny dla wszystkich nie ma praktycznie osób które mają wartości

Gość 123jaity
Nic nadzwyczajnego się nie dzieje :) Może ale nie musi się zajmować nią , natomiast najważniejsze żeby on miał z tego przyjemność,zawsze tego chcę dla swojego mężczyzny. To że mam o czymś fantazje nie znaczy, że je spełnie, a każdy człowiek jakieś ma. I nie oznacza to, że nie ma żadnych wartości. A jakby nie patrzeć sex to spora część związku, nie najważniejsza ale ważna.

Gość gość
Ja tego bardzo pragne, to jest moim marzeniem ,strasznie mnie to podnieca,szukam małżeństwa powyżej 35l.

Gość gość
gość jesteś kobietą? i skąd jesteś? Szukam kobiety po 30. do trójkąta z moją partnerką

Gość Agusia02
Ja sobie nawet tego nie wyobrazam ze moj partner wklada innej dziewczynie nie nie nie ochyda nigdy

Gość gość
Agusia02 Chyba lepiej jak widzisz jak wklada innej niz nie widziec i nie wiedziec

Gość gość
Tak,zdecydowanie jestem kobietą ,po 30ce ,woj.kujawsko pomorskie,a Ty skad jestes ? Jestes kobieta ?

Gość maja34i 35
ja jestem kobietą bi a ty?

Gość facet z południa
A moją bardzo podnieca myśl ze mógłbym z inną to robić

Gość marek marecki 36
jestem chetny na taki uklad

Gość gość
Temat walkowany 1000 razy!!! Wszyscy oczywiscie chca i marza, ale nikt nie robi...haha

Gość nowanowatu
Nie radze ci tego robic niech to pozostanie tylko fantazja.. nie wiadomo jak moglo by to byc gdyby naprawde sie to wydarzylo..pozniej twwojemu mezczyznie mogl by nie wystarczyc seks tylko z toba..uwierz mi czasem tez mam takie fantazje ale nigdy nie wciele ich w zycie

Gość gość
gość Tak,zdecydowanie jestem kobietą ,po 30ce ,woj.kujawsko pomorskie,a Ty skad jestes ?Jestes kobieta ? *** Jestem facetem - razem z partnerką szukamy kobiety do trójkąta - 39 i 32 lata - zachodniopomorskie. Pełna dyskrecja i odpowiedni poziom zapewniony

Gość gość
***, czyli nie są wielkie odległości. ,jestem ładną,zgrabną ,zadbaną kobietą,tez tego oczekuje ,

Gość gość
Powiem tak, ja miałam podobne obiekcje i w końcu podjęłam decyzję na tak. Weszliśmy wspólnie na mynago i poszukaliśmy kogoś, kto będzie nam odpowiadał. To był jednorazowy wybryk i stwierdziliśmy, że nie będziemy tego powtarzać.