Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy w Anglii masowo zdradzają swoje zone ktore siedzą w Polsce

Polecane posty

Gość gość

7 na 10 zdradza

Gość bez tebye
a ja słyszałam że 4,5 na 10. błąd statystyczny?

Gość gość
moj maz mi mowil ze 9/10 zdradza swoje zony,a tym 1/10 to on jest co nie zdradza ale ja wiem dlaczego moj maz mie zdradza----Bo mu juz wcale nie staje

Gość gość
brawo !!! nareszcie dobry temat !! Wczoraj byl odwrotny temat ze niby Polki szmaty masowo zdradzaja:-O a teraz facetom nalezy sie wp*****l bo jestescie KURWIARZAMI!

Gość gość
Polacy nie zdradzają bo nie mają czasu gdyż ciężko pracują by zapewnić byt rodzinie w Polsce.

Gość gość
Wydaje mi,się jak to każdy facet jeżeli tylko będzie miał okazje skorzysta co do tego tyle czasu bez kobiety hehee który wytrzyma???????Ja nigdy bym nie pościła swojego mężczyznę samego za granice,wiem tez jakie mogą być kobiety tak zakręcą faceta,ze dojdzie do tej zdrady....a nie mam żadnych wątpliwości co do tego,bo mój mężczyzna był za granica przed naszym związkiem noi trochę wiem co się tam dzieje,bo mi opowiadał....

Gość Fajnakolejorzkka
Polacy wywodzą się z katolickiego kraju są bardzo pobożni przestrzegają dekalogu a przede wszystkim szanują kobiety. Ci polscy mężczyzni którzy uprawiają tam seks są singlami. Byłam widziałam, to biedne zniewolone wściekliźna macicy Polskie kobiety robią to nawet z prymitywnymi murzynami :-(

Gość gość
Wolą Murzynów od ciebie?