magda912 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Na pewno wiele z was tak jak ja, patrząc na siebie w lustrze nie jest zadowolona z tego jak wygląda.Dlatego postanowiłam się zaprzeć i dokonać zmian w swojej sylwetce .Spróbuje z Chodakowską koleżanka ćwiczyła z nią miesiąc i widać dużą różnicę. Zapraszam wszystkich chętnych którzy chcieli by zacząć od jutra walkę z samym sobą .mam nadzieję że będziemy się wzajemnie motywować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karino_ Napisano Sierpień 8, 2013 zaczynam od poniedziałku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda912 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Ja od jutra:D Mam nadzieje że będziesz informować o swoich sukcesach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karino_ Napisano Sierpień 8, 2013 pewnie że tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda912 0 Napisano Sierpień 9, 2013 jak tam nie ma chętnych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach