Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy jakie studia mam wybrac

Polecane posty

Gość gość

Chce sie wybrac na studia, ukonczylam szkole technikum ekonomiczne ale nie wiem co dalej. Ktory kierunek jest latwiejszy administracja czy zarzadzanie? I czym one tak dokladnie miedzy soba sie roznia? Ogolnie mam do wyboru, administracje,zarzadzanie, logistyke albo zarzadzanie i inzyniernia produkcji nie wiem co wybrac :(

Gość gość
naprawde NIE MUSISZ studiowac, po co? jesli zalezy cie tylko na ;latwiejszym , a i tak nie wiesz, czego chcesz

Gość gość
administracja

Gość Blondasek 6678
po studiach czeka cie tylko bezrobocie, w najlepszym razie emigracja i robienie za cygana europy

Gość gość
to ze nie ma pracy to wiem ale studiowac i chce i studiowac bede a czterech kierunkow na raz nie ogarne dlatego pytam sie was o szczere odpowiedzi na moje pytanie jakie studia radzicie wybrac

Myślę, że jak zaocznie będziesz studiować to nawet medycynie dasz radę. Byle nie administrację, bo dość głupich urzędasów.

Gość gość
Nie ma zocznej medycyny na szczescie. Jak szukasz co łatwiejsze, to pewnie bedziesz egzaminy ledwo na "3" zaliczac. Juz dawno stwierdziłam, ze zatrudniam tylko osoby z bdb na dyplomie, no ewentualnie z db, reszta to nieuki.

Gość szczękościsk
Po co studiować byle co, skoro i tak pracy nie znajdziesz (zgodnej z kierunkiem)? Dzisiejszy przeciętny magister poziomem wiedzy do pięt nawet nie sięga przedwojennemu maturzyście. Po co się oszukiwać???

Gość caro12
Zdecydowanie ADMINISTRACJA

Gość caro12
Jestem urzędnikiem i nie uważam się za osobę głupią. Takie stereotypy o urzędnikach są już śmieszne. Ja należe do tej grupy dobrych urzędników, swoja pracę wykonuję z powołania i zawsze pomagam ludziom - czasami szkodząc nawet sobie.

Gość gość
a zastanawiam sie teraz na studiami prawniczymi co o tym sadzicie? Ciezko ?

Gość gość
3 na dyplomie to nieuki... O k***a... Zaocznie to się pracuje? Nie siedzi w książeczkach?

Gość gość
perdole studia...ja zostane modelką albo aktorką :) fak juuuuu biedacy