Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanetttal

mam pytanie do kobiet mających tipsy

Polecane posty

Gość żanetttal

jaki preferujecie sposób dłubania w nosie?

Gość gość
A ja się zastanawiam jak tyłek podcierają ?

Gość gość
Na klawiaturze smiesznie piszą, wyginają palce

Gość tak samo
Zwyczajnie tak jak inni to robia z krótkimi paznokciami. :-)

Gość gość
Ciekawe jak kapia swoje dzieci , ja wiem jedno nigdy wiecej długich paznokci kiedys omało dziecku oka nie wybiłam .Ciekawe jak mozna mieć takie pazury ?

ja od zawsze mam dlugie paznokcie (naturalne) , raz mialam tipsy i dziwne uczucie jest przez kilka dni, potem idzie sie przyzwyczaic do tego stopnia, ze nawet ich sie nie czuje

Gość gość
Ja mialam raz w zyciu tipsy i nie jakies bardzo dlugie i przyznam szczerze, ze mialam problem z podetrzeniem sobie tylka:o Do tego problem z zapieciem rozporka w spodniach i najwiekszy problem byl jak mi dawano reszte w sklepie w postaci monet, poprostu nie moglam ich chwycic w palce:o

Gość gość
Ja nie miałam tipsów, ale nie raz dłuższe chciałam zapuścić i masakra :O Nie wiem jak sobie dziewczyny z tym radzą, może faktycznie kwestia przyzwyczajenia i wypracowania systemu, ale ja nawet jak mi rosły na kilka milimetrów, to mnie cholera brała i ania spodni dopiąć, ciągle się zadrapywałam, a ostre nawet nie były, o pisaniu na klawiaturze czy tyłku nie wspomnę :D Nie wiem czy podziwiać czy współczuć :D

Gość gość
a teraz jak jest moda na takie spiczaste dlugie pasury?jak w tym funkcjonowac?nie wirze, ze bez problemu tylek se mozna podetrzec po sr aniu:o