Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mezczyzni

Polecane posty

Gość gość

sikaja na stojaco? Ja mojego tak wychowalam, ze siedzi i nie brudzi calej lazienki.

Gość vghjnmkl
na siedząco jeden i drugi ;) sami do tego doszli

Wychować mężczyznę?? Przepraszam, że jak? wychować do Ty możesz tylko dziecko. Mężczyzna i Kobieta to dorośli ludzie. Śmieszna jesteś.

Gość gość
No dobrze. Sterroryzowala :-D

Gość 2003
moze ona go po prostu poprosila, a on uznal celowosc prosby i usluchal ;) "wychowanie" to w tym miejscu chyba jedynie zwrot potoczny.

Gość gość
Ale to wbrew naturze. Samiec musi sikac dookola i rozsiewac zapachy.

z mojej obserwacji wynika że mało facetow sika na siedzaco... zaden z bylych nie siadał, podobnie ze znajomymi było - gdy np wparowali mi do lazienki albo jechalismy autem i ktorys mial potrzebe to nigdy nie siadali - taki odruch chyba. faktycznie to ''wychowanie''dziwnie brzmi. :D

Gość gość
w domu można sikać na siedząco jak kto woli ale nie oczekuj, że tak samo facet zachowa się w lesie i będzie na siedząco robił siku bo w tym przypadku na stojąco jest szybciej i wygodniej.

Gość gość
mój mąż sika na siedząco...tak mu kazałam to tak robi...w mojej rodzinie wszyscy faceci sikają na siedząco

Gość pytanie kretynskie
tylko dwie odpowiedzi normalne

Gość gość
mój maż na siedząco ale mojemu synowi się odwidziało póki co ;) nauczy się jest w takim wieku gdzie koledzy znaczą wiećej jak rodzinka w domu :D wojenki mamy małe o to myślę że zrozumie za jakiś czas ale fakt to istotne takie sikanie na siedząco :) popieram aaaa i koniecznie rączki umyć po trzymaniu ptaszyny :D

Gość gość
rozumiem, ze wychowujesz syna na transwestyte ? W Szwecji to modne, ''wychowuje'' sie masowo gejów i transów

Gość gość
p********z facet co taka przyjemnosc cie omija gdy nie trzymasz włąsnego ptaka w ręce??? lubisz jak ci rece walą moczem? lubisz szczać i gdy całe szczochy lecą i rozbryzgują się na kafelkach i po meblach łazienkowych?? myślisz że kto to sprzątać ma w domu? twoja matka sprząta twoje szczochy szoruje żeby nie waliło moczem w łazience?? taki masz szacunek do swej matki?? o jakich transwestytach piszesz co ma jedno z drugim wspólnego?? ucz się kultury żyj jak człowiek szanuj innych pracę szanuj swoją Kobiete żonę matkę czy kolegę ;) który musi sprzątać to po tobie :)

Gość Martini z oliwką
mój facet sika na siedząco - aż jestem w szoku że jakikolwiek facet doszedł też do takiego wniosku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mojego faceta to akurat jedyna rzecz, jaką dobrze obmyślił, reszta jego pomysłów jest zawsze żałosna. kibelek czysty, aż się świeci :)

Gość gość
Podobno urolodzy ostrzegaja?

Gość myslcochcesz
moj maz leje na stojaka. w koncu przy mnie sie poczul swobodnie, bo wczesniej sikal na siedzaco poniewaz ojciec mu nakladl do glowy, ze zawsze moze sie omsknac i mozna siknac troche na podloge a to wstyd i tak lal jak baba przez pewien czas az w koncu sie przyznal, ze to przez ta traume z dziecinstwa

Gość gość
To chyba wbrew prawom czlowieka.

Gość gość
mój zawsze siedzi ponieważ do 1 robi 2