Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Legia

Polecane posty

Gość gość

Są jacyś Legionisci

Gość gość
Ja jestem SS 🖐️

Gość gość
własnie ich r****my, nie sądzę, zeby chcieli gadac, mają pełne usta

Gość gość
Jak myślicie kogo trafiamy oby nie Basel i Steaue najlepiej chyba na Dynamo lub pilzno ale i tak bedzie bardzo ciężko

Gość gość
Celtic ale znając szczęście trafimy na victoria a to było by c*****o

Gość gość
mój kolega był mineło już kilka lat od jego powrotu i psycha mu sie nie naprawiła stał sie innym człowiekiem a raczej zwierzęciem .

Gość gość
Ja mimo wszystko chce celtic. (L)!

Gość ricziii
Celtic Legii może nie pasować bo to drużyna grająca futbol siłowy wg mnie dynamo zagrzeb i victoria pilzno byłyby bardziej w zasięgu. Basel gra chyba najlepiej widać że jest to trochę taka niemiecka szkoła. Oglądałem wszystkie drużyny i najsłabiej wypadła Legia i Celtic. Ciekaw jestem też czy Legia po meczach zMolde nie zainteresuje się tym Chukwu bo by im się mógł przydać

Gość Pyz_Unia
czy ktos z was wie, kto jest patronem legionistow?

Gość gość
Chyba bedzie za drogi gips podobno zaitersowana jest traore bo rozwizal kontrakt. Zgadzam sie Legia wypada slabo na tle reszty ale jesli zagraja na 120% i z ambicja mqja szanse jak ze spartakiem

Gość gość
A wiesz z kad sie wziela nazwa legia?

Gość ricziii
Pewnie że mają szanse i nie wim dlaczego wszyscy ich tak skreślają. Nie takie niespodzianki już się zdarzały. Jak lech ogrywał manchester city i remisował z juve to czemu Legia by takich zespołów nie miała ograć

Gość gość
Nazwa wzięła się od Legionów polskich a w grupie Lm i tak zagramy bo ja kocham Legie

najpierw trzeba się nauczyć podstaw - dokładne podania, opanowanie piłki a potem mysleć o LM... kopią się chłopaki po czołach, podania w p**du, jedna akcja na 5 jako tako się klei... aż wszystko boli jak siępatrzy na tą beznadzieję... z takimi norwegami mogą sobie kopa a to też awansik dzięki ślepocie sędziego w Norwegii że puścił bramę z metrowego spalonego

Gość lucyphere
temat rzeka więc może nie warto zaczynać ;) chociaż wydawać by się mogło, że nie ma nic prostszego niż kopanie piłki, panowie trenują latami, codziennie, po parę godzin a i tak d**a z tego blada :classic_cool:

Gość gość
Szczescie sprzyja lepszym a czemu tak narzekacie trzeba sie cieszyc ze jest szansa aby jakis polski zespol zagral LM. A skoro ktos uwarza ze.gra w pilke taka latwa trzeba potrenowac i spr swoich sil

Gość lucyphere
to wyżej było do mnie :classic_cool: żartowałam, wiem, że to nie łatwa sprawa i nawet perspektywa 30koła ojro miesięcznie czasem nie jest wystarczającą motywacją ;)🖐️

Gość gość
No niestety ale czasami widac ze zawodnikom sie nie chce wiec powinni zarabiac mniej

Gość lucyphere
z zarobkami oczywiście przesadziłam ale było to celowe, bo chciałam, żebyście zrozumieli, że chłopaki nieźle zarabiają no kurde i mogli by się postarać. Doping z naszej strony mają pierwsza klasa, w ich rękach (nogach) pozostaje tylko kopanie ;)

Gość gość z kawą i łaciatym
generalnie nasza liga to kpina, wielcy mistrzowie, o pucharach marżący, a ledwie z zespołem ciągnącycm się w ogonach ligi norweskiej wymęczyli dwa liche remisy. żal i wstyd

Gość lucyphere
ale za to te ich łydki, uda, kolana...mmm

mnie jednak raczej bardziej wyniki interesują a prawda jest taka, że od naszych ligowych meczów ciekawsze i dające o wiele więcej emocji są nawet zawody w curlingu

Gość gość
He to czemu nie trenowales zeby pokazac im jak sie gra jak osiagniesz chociaz polowe tego co najgrszy pilkaz tej nieszczesnej ligi to stawiam ci dobra flaszke

Gość lucyphere
ale gdy wynik jest jakby przesądzony, to pozostają łydki i uda ;)

Gość gość
A legia, legia k***a, legia, legia k***a, legia starą k***ą jest!

Gość gość
To proponuj nie ogladac meczy i nie intersowac sie i bedzie po.problemie. na eurosport mozesz sobie carling ogladac

Gość lucyphere
A legia, legia k***a, legia, legia k***a, legia starą k***ą jest! xxx gościu uspokój się 😴

Gość gość
A ty masz.malego ptaszka i tata cie palcowal jak chodziles do.przedszkola

gościu, gdyby w innych "zawodach" ktoś wykazywał się takim samym miernym poziomem jak ci nasi pseudo-piłkarze, to bardzo szybko wyleciałby na ryj. ale jak od gry i wyników ważniejsi są związkowcy, to obraz jaki jest, każdy widzi. z resztą wszedzie tam, gdzie związki zaczynają być ważniejsze nić cokolwiek innego od razu się sypie, co widać chociażby po naszym chromym przemyśle, gdzie w jednym zakładzie masz 148 organizacji związkowych i nikt nie pracuje

Gość gość
Cos w tym jest ale jak bys zauwazyl to nie mamy szkolenia mlodziezy a potencjal jest powoli licze ze to sie zmieni i jak Legia zaczniemy inwestowac w.mlodzierz