Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha lubi szanuje lubi nie lu

jak byc lubianym

Polecane posty

Gość kocha lubi szanuje lubi nie lu

Czemu mimo iż jestem chyba normalna, ludzie mnie nie lubią? TZN akceptują i nie czują zlosci/nienawisc, ale nie chca sie wdawac w blizsze znajomosci? Jestem mila, pomocna, uczynna. Mozna na mnie liczyc. Robie wiele dla innych ale bez przesady. A jakoś jak ludzie dobieraja sie w grupki, hcodza na imprezy to ja zawsze sama. Jestem otwarta, nie jestem niesmiala, czesto jestem wybierana na lidera w roznych sytuacjach - staroscina grupy, przewodniczaca jakiegos projektu na studiach itp. W pracy jestem kierownikiem ale na znajomych nie przenosze relacji przywodczych, raczej odwrotnie. O co chodzi? Faceci jeszcze jako tako ale kobiety mnie odtrącają

Gość gość
Pendzior kobiety przez zawiść. To normalne. xxxx Dokładnie u kobiet zawiść to normalne.

Gość gość
ja mam podobnie :-O z facetami lzej jest sie dogadac mam nawet bardzo duzo przyjaciol facetow a kolezanki nie mam ...

Gość gość
bo faceci słabo się znają na relacjach międzyludzkich, a jeśli kobieta jest dodatkowo atrakcyjna, to są w stanie dużo więcej jej wybaczyć, czy przymknąć na coś oko. a kobieta? może być zazdrosna o to czy tamto. nie znam Cię, Twój post jest niby ok, a czuję, że bym Cię nie polubiła. mimo, że jedziemy na tym samym wózku heh

Gość gość
a ja mogę zostać twoją przyjaciółką jeśli chcesz :) bo również nie mam nikogo z kim mozna by było pogawedzić na różne tematy ,podaj gg a napewno sie odezwe