Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde chyba klopocik

nietypowy problemik kurcze

Polecane posty

witam , chodzi o to ze , nie wiem , moze ktoras z Pan tak miala . wiec normalny cykl , temp w pochwie po owulacji utrzymywala mi sie 37 16dni (spoznil mi sie okres 2dni) pozniej dostalam okresu (zawsze byl obfity przez 5dni) a teraz 2dnie bardzo malo , wkladka by wystarczyla , nawet na cala noc , spadla mi tem do 36,5 a teraz przestalam krwawic i temp jest znowu 37 . Moze ktos tak mial ? nie wiem co robic:/

Gość gość
ale na czym polega twój problem? bo nie rozumiem

np to ze tem po krwawieniu powinna spasc a tu spadla tylko na dwa dni .... nie mialam wogole tak nigdy,

Gość gość
jest lato, upały, a organizm kobiety może się wtedy rozregulowac, jeśli martwi cie obfitosc miesiączki i temp. to zrob test

Gość CIPAtemperatura
Ty myślisz że temperatura zależy tylko od c**y?!!! Powodem podwyższonej temperatury może być 10000 rzeczy

Gość gość
rozumie ale ja ani razu o ciazy niazy nie napomnialam a to jest temp w pochwie.... dziwi mnie krotki okres i ta temperatura , w domu mam klimatyzacje a mierze ja po brzebudzeniu... a pytam o to ze moze ktos tak mial

Gość gość
Nikt tak nie miał :-) W tyłku temperaturę masz 36 a w pochwie 37, bo tak z twojego malowania wynika? ;-)

Gość gość
To ciąża na bank... będziesz miała szczeniaczki albo kosmitę :-)

Gość gość
kurva czy ja napomnialam chociaz raz o ciazy! ? to sa chyba normalne rzeczy , moze ktoras kobieta tak miala , nie jestem staraczka ! boje sie innych rzeczy mam mame z rakiem macicy , kazdy taki sygnal odbieram ze moze tez cos nie tak!

Gość Bronko Billy 30
Na moje klimatyzacja typu split jest lepszym rozwiązaniem do domu, koszt założenia tego typu klimatyzacji może być wyższy lecz można lepiej dobrać moc urządzenia , agregat chłodniczy i tak montowany jest na zewnątrz domu, sprawdź parametry tej klimatyzacji i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na człowieka