Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaM23

Zakochalam sie w tureckim chlopaku

Polecane posty

Gość AnkaM23

Czesc Bylam w zeszlym tygodniu w Turcji na wakacjach i poznalam super-faceta. Przystojny Turek, w moim wieku, juz na pierwszej randce wyznal ze mnie kocha i zycie sobie beze mnie nie wyobraza. Jest mily, czuly, serdeczny, cudownie przemawia do kobiety - gadalismy po angielsku, prostymi slowami, ale jego slowa byly jak muzyka dla uszu. Nigdy w zyciu nie doznalam czegos takiego w Polsce - tutaj faceci sa zimni, aroganccy, chamscy... Gdy odjezdzalam to trzymal mnie za reke i lzy mial w oczach. Wymienilismy sie numerami telefonow i kontaktami w Internecie. On do mnie teraz piekny list napisal ze chce ze mna zyc, ze moze sie nawet dla mnie do Polski przeprowadzic. Co myslicie o takim zwiazku? Mogloby sie to udac w Polsce?

Gość gość
Głupie polskie pipki łykają każde ciapate kłamstwo jak głodny pelikan, hehe Pewnie chce cię złapać na obywatelstwo i żebyś go utrzymywała, durna flądro.

Gość gość
"""" juz na pierwszej randce wyznal ze mnie kocha"""" BUACHACHACHACHACHACHACHA spójrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie, czy takie wyznanie może być prawdziwe, hahahahaha

Gość kasanovaaaa
Na pierwsze randce wyznał że cię kocha, a na drugiej się przed nim rozwarłaś?

Gość AnkaM23
To ja podziekuje za chamstwo w komentach :\

Gość AnkaM23
Polscy faceci jestescie beznadziejni

Gość gość
Anka miałaś wspaniałą przygodę ale daj sobie trochę czasu i zobacz jak się to rozwinie

Gość gość
podobno poludniowcy libia anal, prawda to? (((:classic_cool:)))

Gość gość
A ja jestem kobietą i stwierdzam: 1)To prowo (jeżeli nie patrz punkt 2) 2)Jesteś naiwna,żeby nie powiedzieć głupia. -chłopak jak chłopak, chciał wiadomo co to sie starał, nikt nie może mu nic zarzucić, bo każdy by tak zrobił, jakby zobaczył głupiutką Polkę lecącą na obcokrajowca -chyba mu jeszcze nie dałaś, skoro się odezwał

Gość AnkaM23
Gdybys go zobaczyla jak patrzyl na mnie jak odjezdzalam to bys inaczej mowila.. A co jesli on faktycznie sie we mnie zakochal a ja teraz bede go traktowac z gory?

Gość gość
Kiedyś jakieś dziunie tu pisały o jakimś marokańcu, co to każdą "kochał" a później wyłudzał kasę. Wszystkie na niego leciały bo miał siłę argumentu miedzy nogami. Heh, żenada... A jedź do niego, kozy jego ojca wymagają z pewnością twojej opieki hahaha

Gość gość
Anka, a czy on chce przyjechać do Polski za Tobą czy czeka aż ty przyjedziesz do Turcji?

Gość AnkaM23
Napisal mi ze bardzo mnie kocha i ze jest gotow do mnie przyjechac do Polski jesli tego chce.

Gość SSmaan
Jedź do niego do Turcji, niepotrzebni nam ciapaci w Polsce. Potem taki jak przyjedzie, to będzie inne polskie dziewczęta demoralizował.

Gość gość
Myślę, że skoro jesteś taka "mądra" to tak kocha Cie miłością wielką, szaleńczą, namiętną do grobowej deski. A tak na serio to współczuję Ci, ewidentnie widać, że jesteś emocjonalnie niedojrzała. Generalnie nie szkoda mi Ciebie, łąduj się w ten związek, tylko nie wracaj na forum potem się wypłakiwać. Masakra myśłałem, że w tych czasach ludzie są mądrzejsi.

Gość gość
Anka pewnie jesteś blondynką, oni uwielbiają kobiety z tym kolorem włosów. Niby piękna miłosna historia, oby tylko on cie nie wykorzystał do zdobycia karty pobytu badź obywatelstwa

Gość AnkaM23
Komenty polskich facetow sa smieszne. Zazdroszcza bo Polki wola cudzoziemcow. I dobrze!

Gość gość
Durnowaty pipsztalu, nikt nie jest zazdrosny o twoją grubą du.pę. Tutaj ludzie po prostu nie chcą, żebyście sprowadzali to ciemnoskóre tałatajstwo do Polski. Jak masz wściekliznę macicy to jedź do swojego ogiera do Turcji, niech cię tam wydyma jak szmatę, a potem sobie kulturalnie wróć do Polski. Trochę schudniesz jak będziesz sobie takie międzynarodowe wycieczki częściej robić.

Gość gość
Jest watek On turek ja polka Poczytaj

Gość gość
Myślę, że nie muszą zazdrościć, bo polek i tak jest sporo do wyboru, do koloru. Raczej traktują to jak pewnego rodzaju zdradę narodową. Bo np Wanda Niemca nie chciała.

Gość gość
Ale glupia dziewuszka :) Jak ci facet na pierwszej randce mowi ze cie kocha i zyc bez cieie nie moze to niezaleznie od pochodzenia faceta a) klamie b) jak nie klamie to ma cos z garem Chyba za duzo sie bajek naogladalas, w ktorych ksiaze po 2 minutach wyznaje milosc a poyem zyja dlugo i szczesliwie. To sa bajki, wiesz????

Gość gość
E tam zdrada. Ja nie mam nic przeciwko Polkom w związkach z Niemcami czy innymi białymi cudzoziemcami, mam od cholery kumpli Niemców - białych, etnicznych i bardzo ich lubię. Wkurza mnie tylko ta nowa moda na kolorowe tałatajstwo. Tego śmiecia tyle się na świecie nalęgło jak szczurów albo komarów - miliardy. I głupie polskie babska sprowadzają tych nygusów do Polski i zaczyna się robić to samo co w krajach zachodnich - multikulti. Tyle że w Polsce multikulti szerzy się nie przez imigrację poprzez granice, ale przez polską waginę i to jest najbardziej żałosne.

Gość gość
A ja mam meza Turka i wszystko jest super

Gość gość
Niczego Tobie nie zazdroszczę, mam piękną żonę i generalnie inne kobiety mnie nie obchodzą. Moja żona dla mnie to ideał. Ty sobie tak głupkowato tłumacz, zresztą po Twoich wypowiedziach niczego innego się spodziewać nie można.

Gość gość
Jak się na Pejsbóka wejdzie to 9 na 10 zagranicznych mężów Polek to właśnie takie ciemnoskóre menelstwo. Widać Polek już biali cudzoziemcy nie chcą, bo się poznali na nich jakie to ku*rwy. Do seksu można Polkę mieć, ale nie jako żonę. To teraz się łączą w pary z murzynami i muslimami, bo ci są wyjątkowo mało wymagający w stosunku do białych kobiet. Sam biały kolor skóry ich kochanek to dla nich afrodyzjak.

Gość gość
Potem taki polski tucznik może tyć ile wlezie, pupsko może mu rosnąć do rozmiarów szafy trzydrzwiowej, a i tak jest ciągle piękna dla swojego Bambo, bo on lubi grube baby.

Gość gość
rasista :) To nie od koloru skory zalezy, tylko od kultury. Chrzescijanin nie powinien zenic sie z muslemem, bo to nigdy dobrze sie nie konczy. Mozna miec zupelnie normalnego meza/zone ktorzy sa czarni, ale pod warunkiem ze sa chrzescijaninami na pewnym poziomie.

Gość Kpiarzz
"AnkaM23 Komenty polskich facetow sa smieszne. Zazdroszcza bo Polki wola cudzoziemcow. I dobrze! " Durna pindo, takie jak ty to omijać szerokim łukiem trzeba. Jedź i nie wracaj. Baba z wozu, koniom lżej :D

Gość gość
Ale o jakiej kulturze ty mówisz? Te blachary i cichodajki z polskich wsi, co się tak masowo łączą w pary z pakistańczykami, kurdami, murzynami, turkami i całym tym brązowym menelstwem nie wiedzą nawet co słowo "kultura" oznacza. Nauczą się 10 angielskich słów na krzyż i tak rozpoczynają tego typu "egzotyczne" związki, które i tak z reguły na początku oparte są tylko na seksie.

Gość gość
Tu akurat masz racje. Dlatego mowie o ludziach na poziomie, ktorzy rozumieja ze malzenstwo to nie dawanie tylka byle komu, byle byl 'egzotyczny', tylko biora pod uwage wiele istotnych czynnikow, jak wyznanie, kultura, tradycje itd.