Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolllia

Golabki na obiad PYCHOTA

Polecane posty

Gość Magnolllia

Lubicie też gołąbki? Jeśli tak to jakie u was się robi? Ja od dziecka uwielbiam i zaraz zabieram się za robotę ;) U mnie w rodzinie robi sie zawsze z ryżem i mięskiem i do tego pieczarkowy bądź pomidorowy sosik. ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja nie umiem robić, a nie mieszkam już z rodzicami i nie ma mi kto zrobić :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zapodaj przepis na swoje gołąbki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mąż pirat
Ja zawsze podsmażam mięso z cebulką, wtedy ładniej pachną. Sos pomidorowy z dużą ilością natki pietruszki musi być obowiązkowo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Magnolia no zlituj się sex analny i gołabki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mąż pirat
PS. Chciałabym ssać i lizać twojego gołąbka.:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mąż pirat
daruj sobie dzieciaku te podszywy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Magnolllia
Smażę podobnie jak mąż pirat. Troszeczkę cebulki nadaje smaku ;) Nie wiem czy jedliście ale pyszne są z włoskiej kapusty! Niestety takie robi moja babcia bo mi wiecznie się rozwalają więc robię z normalnej :/ Mięsko wymieszać z ryżem, najlepiej średnio ugotowanym żeby papka się nie zrobiła, zawinąć i do brytfanki. Mięska i ryżu daje pół na pół wtedy są pyszne ;) Wiadomo bulionik trzeba zrobić i zalać ;) No i liście kapusty na dno ;) I do piekarnika :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mąż pirat
Przyrządzam sos pomidorowy według rodzinnej receptury, gdy babcia żyła, to ona się tym zajmowała, ale teraz robię sos sam :) Zjadam 10 kilo pomidorów w ciągu całego dnia, po czym załatwiam się do wiadra stojącego obok mojego łóżka. Tak sporządzony sos zjadam natychmiast, póki ciepły :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Magnolllia
Hehe gościu, wyobraź sobie, że jestem człowiekiem i prowadzę normalne życie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mąż pirat
Rozwalają ci się bo włoską kapustę tylko sparza się we wrzątku, a nie obgotowuje jak zwykłą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Magnolllia
A co do sosu to w pomidorowym faktycznie musi być trochę natki ale takze i koperku ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mąż pirat
z 12.20 to też podszyw, jak ja się cieszę, że te bachory niedługo pójdą do szkoły

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Magnolllia
Jeszcze miesiąc ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kapusta ciezka chlopak przynosi ze sklepu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×