Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z tego może być związek ona 16 on 22 lata

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Nie za duża różnica wieku?

Gość gość
A Ty to ona czy on?

Gość gość
A to coś zmienia?

Gość Alicja9109
Myślę, że najlepiej jest poznać nastawienie rodziców dziewczyny ;) Ja sama jak miałam 15 lat to spotykałam się z chłopakiem, który miał 21.

Gość gość
zdecydowanie za duża ! Przecież 16nastolatka to jeszcze dzieciak, a 22latek to dorosły facet, zupełnie inna mentalnosć, inne potrzeby, spojrzenie na swiat. ona zaczyna liceum, a on kończy studia! przecież to przepaść :O

Gość gość
i o czym oni będą ze sobą rozmawiąc, jakie tematy do rozmów ma 16nastoletnia małolata ,co dopiero gimnazjum skończyła, z dorosłym facetem? :O no naprawdę, dla takiej gówniary to pewnie fajne, że nia się dorosły kolo interesuje, ale pomyślałabym, że z NIM musi być coś nie tak, skoro interesuje się laską ledwo po gimnazjum :O

Gość gość
co wy macie do kolesia?! 20+ latki interesują się 30 latkami. Ja jestem za takim związkiem ale oczywiście niektóre kobiety zapomniały jak same miały naście i dzieścia lat i latały za starszymi chłopakami czy facetami i teraz im żal d**ę ściska, że ich czas już minął :P Próbujcie śmiało to tylko 6 lat różnicy. Powodzenia na nowej drodze życia.

Gość gość
Co wy za bzdury opowiadacie :O laska 20+ chyba troche rózni się od 16 anstolatki, co? Jest DOROSŁA, DOJRZALSZA, STARSZA, z wiekiem róznice lat nie są aż tak istotne, ale tutaj mamy do czynienia z gówniara po gimnazjum i dorosłym facetem, który mógłby końćzyc studia :O jasne, ze ona moze za nim latać, bo to jest rajcujące, jak starszy koleś interesuje się malolatą, no i koleżankom można sie pochwalić i ego rośnie takiej dziewczynce. Ale koleś w tym wieku, który sie interesuje taką małą, to chyba ma nie po kolei w bani, jakis niedojrzały, po prostu dziwny typ :O

Gość gość
gość - to chyba ty jstes jakas nienormalna. Przeciez takie związki to norma, znam mase dziewczyn 16-18 lat i prawie kazda ma starszego chłopaka 19-28 lat :O 16-17 latek dla 16latki to gnój i debil

Gość gość
Kobietom z kafe chyba gul skoczył bo same chciałyby nadal z takimi młodymi chłopakami się zadawać :P Po za tym 22 to on ledwo po szkole średniej jest bo technikum się kończy mając 20 lat.

Gość gość
licencjat robi sie w wieku 22 lat, wiec można powiedzieć, że kończy sie studia tym samym :O wiadomo, ze tego typu kolesie są z małolatami dla seksu, bo czegoż by innego? a małe to rajcuje, ze mają takiego staarszego faceta. no bo przecież 16nastolatka to taka dojrzaała psychicznie kobieta, któa posiada rozległą wiedze na różne tematy, madrość życiową i w ogole dużo o życiu wie :D 22latek na pewno wiele z takiego związku będzie miał, wiele seksu :D

Gość gość
moze ta 16stka tez chce tylko lansu i seksu ?

Gość gość
Same w wieku 20 lat latacie z 30 latkami a macie pretensje, że chłopak nie ma zamiaru czekać aż wasze stare pryki was zostawią ! Hipokrytki i psy ogrodnika!

Gość gość
ale ty wyżej jesteś tępy :D jest różnica pomiedzy kobietą 20+ a małolatą 16nastką? jest - dojrzałość i dorosłość. koniec tematu :D 16nastka dla lansu, a 22latek dla seksu, proste. oto chodzi w takich "Zwiazkach" ;)

Gość gość
Hipokryzja z kobiet wychodzi :)

Gość gość
" jest różnica pomiedzy kobietą 20+ a małolatą 16nastką? jest - dojrzałość i dorosłość. koniec" x Chyba w papierach ta dojrzałość bo nie w zachowaniu. To samo tylko cycki bardziej urosły. Już się stare panny bulwersują, że ktoś tam jest szczęśliwy :D Do garów!