Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LinaaaKarooo

Przeraża mnie zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość LinaaaKarooo

Hej kochani, mam problem z moim facetem. Jest przystojny, bystry, pracuje i studiuje. Z pozoru ideał. Ale martwią mnie pewne jego zachowania. Otóż uwielbia on wąchać mnie "tam" noo wiecie.. jezyk.gif tak często, że staje się to krępujące. Wydaje mi się, że woli to od normalnego stosunku! Ostatnio nawet poprosił, żebym się nie myła "przed" smutas.gif . Kocham go, ale już tego nie wytrzymuję, to jest straszne, takie upokarzające, potrafi nawet nad ranem wleźć mi pod kołdrę! smutas.gif Co robić? Czy psycholog/seksuolog mógłby pomóc?

Widać go to podnieca. Taki fetysz :) Zapytaj go. Napoleon Bonaparte przed wyjazdem do Rosji zabronił swojej żonie się myć, bo lubił jej zapach. Każdy lubie inne rzeczy. Jeśli tobie to przeszkadza to mu zabroń, ale jeśli nie to w czym problem? Widzisz w tym coś złego? Może nie jest to powszechny fetysz ale to to samo co wąchanie stóp, bielizny czy fetysz związany z BDSM. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3330099&start=60

Gość PRLfan
Ja też uwielbiam sobie wąchnąć :). I co w tym złego ?, raczej coś pięknego. To feromony, dzikość natury. Po takim sztachu od razu sztywność powstaje :)

Nie przejmuj sie, moj chlopak tez ma ten fetysz :) Ale ja akceptuje to bo rowniez mam dziwne zachcianki :D ja mu czasem dam powachac a on mi pluje do ust podczas seksu ^^ (chyba tworzymy nietypowy zwiazek :D ) Ale powiem ci ze mam na niego haka :D Ja mam ochote na seks czesciej niz on, wiec jak tylko mi odmawia zaraz kmbinuje zeby to PRZYPADKIEM sie wypiac i jak tylko sie sztachnie to zaraz odechciewa mu sie wszystkiego co robil do tej pory i seks mam jak na pstrykniecie palcem :D Kochasz go, wiec uszanuj jego fetysze :) Ostatnio nawet sama z siebie zaproponowałam mu seks analny :D

Gość PRLfan
Nie wiem co widzicie w tym analu. Dvpa jest od srania. Jak jedna z drugą załapie hemoroida to docenicie co pisałem :P

Gość aron
Skoro Cię to krępuje i upokarza,to musisz o tym z nim porozmawiać.Uważam,że w seksie dopuszczalne jest wszystko co jest przyjemne dla jednej i drugiej strony.