Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To bardzo dobrze że polki wiążą się z obcokrajowcami i mam na to uzasadnienie

Polecane posty

Gość gość

Tylko te najbardziej głupie, naiwne o niskim iq i bez wymagań w zakresie intelektualnym mogą wiązać się z tymi przygłupami czarnuchami lub innymi ciapatymi. Niech więc takie spieprzają stąd jak najdalej. Byle nie wracały. Jak te najbardziej puste wyjadą, a zostaną te inteligentne i szanujące się, które nie są tak płytkie tym lepiej dla nas facetów. Byle tamte głupie nie wracały ze swoim przygłupem tutaj i nie powielały tych genów produkując tu ludzi o mizernych możliwościach umysłowych.

Gość gość
hahaha...miłość dobre sobie. Polka zakoc***e się w czarnuchu zanim ten choć słowo wypowie, albo po krótkim dialogu łamanym angielskim. To ma być miłość?

Gość gość
Jestem zona szweda od 16 lat ( czyli obcokrajowca ) pracuje jako tlumacz w försäkringskassan wiec calkiem calkiem sie z mezem dogaduje , wyprodukowalismy 2 ludzi o bardzo przyzwoitym IQ

Gość gość
po prostu polakom żal d*py ściska, że Polki mają jakiś wybór. też się możecie wiaązać z kobietami spoza Polski - wolna wola, nie rozumiem w czym problem. wieśniakom we wsi ze swojej farmy nie chce się tyłka ruszyć za granicę bo ni to wykształcenia, ni języka nie potrafią, i piszą tu takie brednie. żeby nie było - mieszkam za granicą ale wyjechałam tu z chłopakiem - Polakiem. jest tu pełno Polek i ani jednej nie widziałam z Arabusem czy Murzynem. Tylko w Polandii taki widok na gimnazjalistkach robi wrażenie.