Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plec dziecka 12 tydzien

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcialabym abyscie podzielily sie ze mna swoimi przezyciami, coraz czesciej slysze o pomylkach w zwiazku z plcia dziecka, jedna pani nawet w 8 miesiacu zostala poinformowana,ze bedzie chlopak,a urodzila dziewczynke!!!. Niestety mnie tez spotkalo male rozczarowanie, otoz w 12 tyg.(wiem,ze to troche szybko, ale lekarz tak przekonywujaco twierdzil!) dowiedzialm sie ze bedzie chlopak (baaaaaaaaaardzo chciemy chlopca, mamy juz 4 letnia coreczke), natomiast 2 pozniejsze USG wykazaly dziewczynke(jestem teraz w 5 miesiacu). Czy faktycznie to stwierdzienie w 12tyg. bylo za szybkie???? CZY WAM TEZ PRZYTRAFILY SIE TAKIE POMYLKI??

Gość gość
W 12 tygodniu nie da się rozpoznać plci, a jeżeli lekarz coś przepowiada to jest to czysta loteria 50/50.

Gość gość
Ja w 16 dowiedziałam się, że "raczej" dziewczynka, a w 20, że na 100% jest chłopak i był chłopak, także nie ma się co spieszyć, bo im wcześniej, tym mniej pewne.

Gość gość
dzieki dziewczyny za odpowiedz. A czy ktorejs z was zdarzylo sie tak, ze mial byc chlopeic a okazala sie dziewczynka?

Gość gość
ja tak miałam, do 16 tyg mówiła mi na dwóch wizytach że będzie chłopak bo widzi że coś tam mu rośnie a od 16 tyg już mówiła że będzie córa ;) ale 12 tydzien to jeszcze za wcześnie poczekaj jeszcze 3-4 tygodnie i zobaczysz wtedy.

Gość gość
chyba musisz się pogodzić, że będzie dziewczynka

Gość gość
dziewczynki są fajniejesze! :D ale skoro chcecie miec chłopca to ja na waszym miescu próbowałabym do skutku... ;)

Gość gość
hmm, ale czy to mozliwe, ze narzady dziewczynki sa az tak duze by je pomylic z jaderkami chlopca?

Gość gość
pewnie, ze dziewczynki sa super, ale jedna juz mamy...teraz chielismy chlopaka

Gość gość
jejku oczywiście, że tak pomyłki się zdarzają i będą zdarzały a wargi sromowe u dziewczynek są często mylone z jajkami

Gość gość
''do 16 tyg mówiła mi na dwóch wizytach że będzie chłopak bo widzi że coś tam mu rośnie a od 16 tyg już mówiła że będzie córa'' a kiedy to bylo? tzn w ktorym roku?> bo moze jakas stara aparatura, stad taki blad. I lekarz ktory to stwerdzil-to byl specjalista, czy moze ppczatkujacy lekarz?

Gość gość
Ja się dowiedziałam w 12 tygodniu płci dziecka. Miał być chłopiec. Na każdym kolejnym usg się potwierdzało- mały zawsze świecił jajkami

Gość gość
Ale skoro jest juz dziewczynka stwierdzona dwa razy na pozniejszych usg to ona nie zamieni sie teraz w chlopca:O wiem ze bardzo chcecie i podjaraliscie sie informacja z 12 tygodnia ale 12 tc to naprawde jeszcze jest baaardO niepewne i niepotrzebnie sie nakreciliscie. Owszem zdarzaja sie pomylki ze po urodzeniu wychodzi cos innego niz bylo mowione cala ciaze ale na taki cud bym nie liczyla. Raczej zacznijcie oczekiwanie drugiej corki bo jesli to dziewczynka to nie zrobi sie z niej chlopiec tylko dla tego ze tak byscie chcieli.

Gość gość
ja przez całą ciażę byłam upewniana że dziewczynka,kupiłam wyprawkę,wybralismy imię Patrycja,a tuż przed porodem lekarz powiedział że będzie chłopak,nie wierzyłam a jednak urodził się chłopak