Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogata w wartosci

to nie wszystko

Polecane posty

Gość bogata w wartosci

Ciekawi mnie ile kobiet zdobyło serce bogatego a do tego inteligentnego mężczyzny na poziomie ,nie dzięki urodzie,duzym piersiom czy zgrabnym nogom ,a dzięki swoim walorom wewnetrznym takim jak dobroć,intelekt,wrazliwosc,zaradnosc,uczciwosc i szczerosć...Mnie sie to udalo mimo ,ze nie mam wyzszego wykształcenia i nie jestem zamozną osobą.dodam ,ze nasz znajomosc nie jest oparta na seksie.Uważam ,ze to wyjątkowa sztuka rozkochac w sobie takiego męzczyznę ,nie mogą pochwalic sie ani duzym biustem,ani pieniedzmi ani ladną twarzą czy zgrabną sylwetką.

Gość gość
nie nudż bo ci zamkną przystanek i awobus się nie zaczyma ;-) może wyląduj helikopterem na rogu po ciemku chyba trafisz egheghehe bez naprowadzania szukaj gimbusów z komórkami oni wskaza ci londowisko egheghe...wtedy pokażesz menszczyżnie że duzo dla niego znaczysz ;-))) helikopter pozycz od niego....chyba ma , nie? ;-) skoro taaaki bogaty eghehe

Gość gość
jeden czarniawy chudy bogaty był na onecie celem promocji prokreacji ;-) ale nic ciekawego zamiast rozumu ma we łbie aleje waszyngtona :-) kiepska partia chyba że dla odchudzających się wiecznie chomonciar ;-)))) śwoietnie robi sole w szpianku i połyka konie na szachownicy ...ma takom ze złota w dużym pokoju bo to skromny człowiek niezamęzny bo się boi że kobiety wpedzom go w alimenty eghegehe nawet te bezdzietne taki jest przezorny egheheg