Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to bierny naród narzekają ale nie protestują

Polecane posty

Gość gość

Wychodzą na ulice tylko gdy jest promocja w Biedronce albo jakies kretyńskie marsze niepodleglosci a gdy chodzi o ich pieniądze, prawa obywatelsskie etc to siedza na doopie i stękają. Dzieci po komunie :O

Gość gość
mi dobrze, więc po co wychodzić na ulicę??? Nie lepiej do kina????

Gość gość
z tym się zgodzę ! tyczy tych którym źle,nie ma z kim nic i jak zrobić ! marnują tylko powietrze na te smutne gadanie nic nie robiąc!

Gość gość
wyznaję prostą zasadę, nic nie chcę od Państwa i wtedy rzadko jestem rozczarowany, wściekam się wtedy tylko gdy Państwo coś chce odemnie. Chciałbym, żeby nic nie chcieli i dali mi żyć po swojemu.

Gość gość
protestuja, tylko telewizja tego nie pokazuje. Czasem cos pokaza zeby nie bylo, ze cenzuruja i nie pokazuja.

Gość wszystko czego dzis chcesz
szukam wiersza zaczynal sie tak... " Dnia... roku pamietnego robotnik zrozumial ze Polska nie jego ze wszystko nalezy do krola Edwarda wiec wylecial z rzadu z hukiem jak petarda" ktos zna? :D, :D, :D, :D

Gość gość
i zobaczcie jak to jest za komuny niby była cenzura a jednak i tak człek się wszystkiego dowiedział i tak szło w eter a teraz??? niby wolna demokracja..... tfuj!!! zasrana przekleństwo całego świata! wolność słowa i co? tematy na forum znikają szybciej jak sie pokazują tematy w necie jak kamfora to samo myk i nie ma wypowiedzieć się nie możesz bo zaraz ci usta kneblują jaka to k***a wolność?? żadna ! gorsze niewolnictwo jak za komuny