Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvwa

Gorączka pomocy

Polecane posty

Gość evvwa

Synek (4lata) czwarty dzień gorączkuje, powyżej 38. Zbijam temp. ibupromem, działa 6 godzin, po czym znowu rośnie. Byliśmy u pediatry, oglądnęła, osłuchała, mówi, że jest okej, że to pewnie wirus (mały był 2tygodnie temu w szpitalu przez biegunki, sugeruje że stamtąd coś załapał). Ale cóż to może być? Żadnych innych objawów, ani kaszlu ani kataru, ani wysypki. Temperatura w wirusówce zwykle trzyma ok. 3 dni a tu już czwarty dzień się kończy a gorączka w najlepsze:( Robiłam badanie moczu, jest okej, krew miał badaną 2tyg. temu podczas wizyty w szpitalu i też była okej. Ręce mi opadają, może któraś z Was przechodziła przez coś podobnego...:(

Gość gość
ja, maly goraczkowal 7 dni, ok 39 stopni lekarka mowila, ze wirusowka, nie wierzylam ,ale z morfologii rowniez wyszla wirusowka. Po 7 dniach goraczka spadla. Kataru nie mial, nie kaszlal, nie kichal, mial lekko zaczerwienione gardlo, ale goraczka trzymala dlugO (tez myslalam,ze wirusowka to tylko 3 dni goraczkki)moze zrob na wszelski wypadek cpr i morfologie

Gość iii

Z mojej strony mogę polecić model Classic od Geratherm. Dla mnie klasyczne szklane termometry zawsze są najlepsze więc to wybór oczywisty.