Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja kiedy

nie mam wyrzutow bo go kocham

Polecane posty

Gość co ja kiedy

Witajcie, miesiac temu przespalam sie z chlopakiem przyjaciolki, od jakiegos czasu smsowal do mnie i mowil ze kocha - uwierzylam spotykalismy sie i zakochalismy. Zaszlam w ciaze i to jest jego dziecko. 5 miesiac wiec brzuszek widac nie moge tego wiecej ukrywac. On wie ze to jego dziecko , bo wie ze z nikim innym nie sypialam. Ja oklamuje mu ze to nie prawda, przyjaciolka mysli ze to z bylym ale nie moge pozwolic aby dziecko wychowywalo sie bez ojca. Jestem glowna menagerka w hotelu Hilton. Pracowalam na to bardzo dlugo. Kupilam mieszkanie w warszawie. Chlopak przujaciolki tez jest bardzo kasiasty ma wlasny dom , w ktorym mieszka przyjaciolka. Musze powiedziec przyjaciolce ze mam dziecko z jej facetem. Oni dlugo sie starali chyba rok i nie wyszlo a my prezerwatywa zawiodla - albo wcalej jej nie nalozyl bylismy oboje po %%...

Gość co ja kiedy
5 miesiac ogolnie zdradzamy ja od roku ale ostatnio coraz czesciej mi mowi ze kocha i miesiac temu znow sie przspalam z nim... zle to wszystko ujelam.

Gość co ja kiedy
Wiem ze zaraz ktos napisze ze to prowokacja- ale naprawde to nie jest prowokacja... musze powiadomic o tym przyjaciolke mam nadzieje ze zrozumie,

Gość gość
Gdyby cie kochal juz dawno by ja zostawil. Chooj z ciebie nie przyjaciolka zwykla wywloka i tyle. Dlatego omijam pseudo kolezanki i przyjaciolki i mi z tym super

Gość co ja kiedy
wiem ze zachowlaam sie jak zdzira i najgorsza - nie oceniajcie mnie... Ona i tak do niego nie pasowala facet z klasa z dziewczyna po podstawowce ? Blagam... On potrzebuje kogos jak ja przy sobie- kobiete z klasa i z ambicjami a nie dziewczyne ktora pracuje w piekarni. Sam mi wiele razy mowil od kad sie poznalismy ze mnie podziwia. Ze sobie dalam ze wszystkim rade mimo ze juz mam 3 letniego synka. Bardzo sie lubia - opiekuje sie moim synem jak wlasnym.

Gość co ja kiedy
Myslal o tym wiele razy ale ja mu zabranialam bo mowilam ze i tak to nie wyjdzie, on nalegal. Coraz czesciej sie kloci z przyjaciolka... mowil jej ze wyjezdza w delegacje a tak naprawde przychodzil do mnie na 4 dni. Moj syn go bardzo lubi.

Gość gość
Jasne, i podawalabys namiary na siebie.W leb sie puknij, chyba Ci sie nudzi i chcesz komus zycie zniszczyc sciero.

Gość co ja kiedy
Mam straszny metlik w glowie. Chcielismy wyjechac ale mam tutaj za duzo do stracenia po za tym mam tutaj rodzine. Moja przyjaciolka nie jest glupia dziewczyna ale leniwa. W domu tez malo zrobi nie ugotuje nie posprzata, zero zainteresowan, tylko seriale typu m jak milosc i praca w piekarni - nie chciala sie dalej ksztalcic. Jak ja poszlam do Liceum mowila mi ze glupio robie ze lepiej zaczac pracowac i zarabiac na siebie. Ja pracowalam na pol etatu w restauracji i sie uczylam.

Gość loooo
a pierwsze dziecko tez z chlopakiem jakiejs przyjaciolki? szybko cie zostawil poprzednik:))

Gość co ja kiedy
Ale jakie ja namiary na siebie podaje? Nie ma tutaj mojego imienia i nazwiska ani adresu ani numeru telefonu. Wypraszam sobie te Twoje obelgi w moim kierunku. Serce nie sluga co ja zrobie. Odmawialam unikalam kontaktu na poczatku ale sie nie dalo. Widocznie tak mialo byc.

Gość co ja kiedy
Mojego bylego poznalam na studiach niestety jak sie dowiedzial o ciazy to stwierdzil ze on dzieci nie chce i nie chce sie przyznawac ze ma. Co mialam zrobic nie moglam go zmuszac. Namawial mnie na aborcje ale ja sie nie zgodzilam. Bylam z nim zareczona i nie nie byl facetem zadnej przyjaciolki , moja przyjaciolka kiedys sie z nim przelizala.. ale wybaczylam.

Gość co ja kiedy
Przykre to jest ,ze nikt nie potrafi zrozumiec. Myslalam ze skonczy sie to jedym razem, przedluzylo sie i ja sie zakochalam w nim. Nie moge pozwolic na to aby moje drugie dziecko wychowywalo sie bez ojca! i niestety musze po trupach.

Gość co ja kiedy
Zachowalam sie jak ostatnia zdzira wiem ... wasze wyzwiska naprawde nie pomagaja... chce sie wygadac i rady jak mam z nia pogadac.

Gość gość
Ty masz klase i ambicje? Haha nie rozsmieszaj mnie. Puscilas sie jak sciera z facetem przyjaciolki a teraz sobie sama dziecko wychowasz bo on cie oleje z gory haha to jest klasa?

Gość gość
jesteś główną managerką w Hiltonie i piszesz "od kąd"... litości

Gość co ja kiedy
Tak mam klase i ambicje- to ze poszlam z przyjaciolki facetem do loznka nie ma nic wspolnego z klasa i ambicjami. Sypiam tylko z nim w swoim zyciu mialam tylko 2 facetow... nie puszczam sie na prawo i lewo... Nie nie zostane sama tym razem , wystarczy moje jedno slowo i on jest u mnie... Czuje ze mnie kocha, robi mi zakupy do domu zabiera mojego synka na rozne atrakcje. ON JEJ NIE KOCHA- wiele razy mowi mowil mi ze sie z nia meczy , ze on jej tylko daje kase a ona nie potrafi nawet znalezc zobie zainteresowania. Rozmawialam na ten temat z przyjaciolka mowila po co on i tak mnie nie zostawi jest za glupi... i co... poszedl za mna.

Gość gość
miesiąc temu cie przeleciał, a ty jesteś juz w 5 miesiącu ciaży???

Gość o jakiej klasie dziewczyno
ty mowisz? chyba klasie robotniczej.

Gość gość
Moze jest menadzerka w ekipie sprzatajacej wc

Gość co ja kiedy
Oj nie potrzebnie spacje zrobilam miedzy od i kad szybko pisze.

Gość ty chyba stalas tylko
przy Hiltonie, a nie w nim pracujesz:))

Gość co ja kiedy
09.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość miesiąc temu cie przeleciał, a ty jesteś juz w 5 miesiącu ciaży??? x napislaam ze sypiamy ze soba od roku... zle to ujelam ... miesiac temu tez z nim sypialam odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy unikalam spotkan i miesiac temu znow.

Gość co ja kiedy
09.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Moze jest menadzerka w ekipie sprzatajacej wc x Nie... Ja jestem menagerka calego Hotelu... zazdrosc czy co? zostalam mianowana zaraz przed zajsciem w ciaze... i tak zaczynalam tam od zera ale dzieki mojej ambicji doszlam az tak daleko.

Gość co ja kiedy
Zreszta malo wazne czym sie zajmuje zawodowo... problem jest powazniejszy ... jak o tym jej powiedziec. Lepiej zeby to on zrobil i z nia zakonczyl zwiazek czy lepeij jak oboje jej powiemy?

Gość gość
Dzieki twojej ambicji masz 2 dzieci z 2 facetami i jestes sama haha mamy czevo zazdroscic wooow

Gość gość
Dziewczyna z piekarni to dla ciebie to ktoś gorszy - SUPER, lepsza jesteś ty z błedami i słownictwem typu ,,przelizała" .Super, ale tak poza tym to masz rację,że tak widocznie miało być i być może jesteście sobie pisani. Ba, nawet na pewno , pasujecie do siebie. Mówiąć poważnie, jesli ktoś sam leci w ramiona innego , to widocznie nie było mu dobrze w tych wcześniejszych .No w 98 %- SZCZĘŚCIA I ZDRÓWKA ŻYCZĘ CAŁEJ RODZINCE

Gość co ja kiedy
09.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dzieki twojej ambicji masz 2 dzieci z 2 facetami i jestes sama haha mamy czevo zazdroscic wooow xx Powod dla ktorego jestem sama, to Facet, ktory byl nie odpowiedzialny i ktory nie potrafil przyznac sie do tego ze bedzie miec dziecko. Chcial ze mna slub ale nie chcial dzieci. Stalo sie i zaszlam w ciaze, urodzilam cudownego chlopca , ktorego kocham nad zycie. 2 dziecko bedzie znalo ojc i bhedzie z ojcem mieszkac. Wiec nie mow mi ze mam 2 dzieci z innymi i zadno nie bedzie z ojcem. Owszem bedzie na tym cierpiec jedna osoba... Trudno takie zycie... Jej najbardziej bedzie brakowalo jego kasy niz jego.

Gość co ja kiedy
[zgłoś do usunięcia] gość Dziewczyna z piekarni to dla ciebie to ktoś gorszy - SUPER, lepsza jesteś ty z błedami i słownictwem typu ,,przelizała" .Super, ale tak poza tym to masz rację,że tak widocznie miało być i być może jesteście sobie pisani. Ba, nawet na pewno , pasujecie do siebie. Mówiąć poważnie, jesli ktoś sam leci w ramiona innego , to widocznie nie było mu dobrze w tych wcześniejszych .No w 98 %- SZCZĘŚCIA I ZDRÓWKA ŻYCZĘ CAŁEJ RODZINCE x Blad zrobilam jeden poki co. Tak przelizala tak sie mowi potocznie. Wiem ze polowa z was mna gardzi za to co zrobilam - nie dziwie sie ale bez wyzwisk prosze.

Gość co ja kiedy
Nie dziewczyna z piekarni nie jest dla mnie kims gorszym... ale zeby byla pracowita i miala swoje ambicje i nie leciala na kase... Ona taka jest mimo ze jest moja przyjaciolka i tez raz mnie zranila... wybaczylam , zawsze bylam z nia szczera i mowilam co myslalam. Niestety to juz przeszlosc teraz musze myslec o swojej rodzinie i zeby faktycznie moje drugie dziecko nie wychowywalo sie bez ojca. Wiem ze jak powiem Marcinowi ze to jego dziecko bedzie sie bardzo cieszyl.

Gość gość
Nie tlumacz sie, jestes przegrana