Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrtyna

przewijak kupno

Polecane posty

Gość marrtyna

czy kupujecie dla dziecka przewijak?

Gość gość
Nie miałam i nie żałuje w sumie, mój mały jest dość żywym dzieckiem nawet w łóżeczku jak śpi to nad ranem leży w poprzek... Dla mnie to zbędna rzecz.

Gość gość
a co to ma do rzeczy, że jest żywy? chyba pieluchy mu zmieniasz? tak, ja miałam przewijak i uważam, że to potrzebna rzecz. Wprawdzie u nas często zamiast na łóżeczku leżał na sypialnianym łóżku, ale to i tak wygodne przy przewijaniu i higieniczne. polecam.

Gość gość
Napisałam przecież, że bałabym się, że spadnie. Odpowiedzi udzielaj autorce to nie mój temat. Ty uważasz tak ja tak- nic Ci do tego. Pozdrawiam.

Gość marrtyna
dzieki. własnie zastanawiam się nad kupnem, bo mieszkanie mam małe w bloku- 1 pokoik maly,1 większy czy nie będzie zagracał. mąz kręci nosem, ze to zbędne, a ja nie wiem, wydaje mi sie dobra rzecza, dlatego pomyslałam, ze poradzę się tutaj

Gość gość
Nie miałam , uważałam ten zakup za zbędny.

Gość gość
Miałam i bardzo sobie chwaliłam, nie miałam od razu po wyjściu ze szpitala tylko po tygodniu czy dwóch, i poczułam sporą różnicę- na łóżku też się da oczywiście, ale mnie bolały plecy i z przewijakiem było fajnie. Jak się wierci to się wierci i na przewijaku, i na łóżku przecież, a nikt nie zostawiał go samego tylko był przytrzymywany zawsze, w kieszeniach przy łóżeczku wszystko co trzeba. Najpierw był na stałe, potem jak mały podrósł zdejmowałam i opierałam o bok łóżeczka- więc też jakoś nie zawadzał, dopiero chyba ok. 8-9 mca się nie mieścił.

Gość gość
Ja nie miałam i przy drugim też nie kupię bo nie widzę takiej potrzeby.Dziecko przebrać to 2 min roboty.Dla mnie zbędny wymysł...

Gość gość
na poczatku sie czesto zmienia pieluszki wiec przewijak sie przydaje, po ciazy zwykle kregoslup jest nadwyrezony, pozatym duzo sie dziecko nosi - nie ma sensu dodtakowo meczyc plecow schylaniem. Tez mialam takie dwa pokoiki, kupilam przewijak na wanience. Troche miejsca zajmowalo ale i kapiel i przewijanie byly wygodne. Trzeba tez wziac pod uwage ze maluszek czasme siusia przy przewijaniu albo kupe zrobi - lepiej nie ryzykowac ze z rozlożonej na lozku maty cos splynie na posciel :)

Gość gość
nie jest to rzecz niezbędna. Ja akurat kupiłam w pepco za chyba 20 zł taki fajny , składany. Po złożeniu zjamuje naprawdę bardzo mało miejsca.