Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość z centrum

Męska płodność

Polecane posty

Gość Gość z centrum

Witam Wszystkich ! Ostatnio natrafiłam w internecie na wypowiedzi użytkowników, którzy twierdzą, że już 3 wytrysk w ciągu 12h nie zawiera plemników, jednak nie znalazłam na to żadnego potwierdzenia naukowego ... Co Wy o tym sądzicie? Jak zatem będzie to wyglądało w sytuacji gdy mężczyzna ma 5-6 wytrysków (jeżeli te ostatnie można nazwać wytryskami, bo praktycznie nie ma spermy) w ciągu 12h? Można uznać, że stosunek po 3 wytrysku będzie 'bezpieczny'? Czekam na Wasze opinie ! :)

Gość gość
no bardzo zabawna metoda antykoncepcji- nie zdziw się tylko, jak ojcem zostaniesz

Gość gość
Jasne. Masz więcej takich bzdur? :D

Gość Gość z centrum
Po pierwsze czytaj uważniej - jestem kobietą. Po drugie, nikt tu nie mówił o stosowaniu tej metody. Znalazłam powtarzającą się taką wypowiedź i po prostu pytam o zdanie innych. A tak poza tym, polecam spędzić trochę czasu nad książkami i pouczyć się o płodności - siłą rzeczy, z każdym kolejnym wytryskiem w krótkim odstępie czasu, jest coraz mniej plemników. Ktoś inny się wypowie?

Gość gość
na temat płodnośc wiem akurat sporo, ponieważ troche w tym siedzę i uwierz mi, że do zapłodnienia wystarczy JEDEN plemnik, który moze sie trafić akurat przy tym szóstym wytrysku

Gość gość
Plemników jest mniej, ale nadal wystarczająco dużo, żeby doszło do zapłodnienia.

Gość Gość z centrum
Ty powiesz tak, ktoś inny - może nawet lekarz powie inaczej. Mężczyzna potrzebuje 24h, żeby uzupełnić 'braki', więc logiczne jest, że plemników się pozbywa.

Gość gość
Bzdura.

Gość gość
tyllko idiota mógł coś takiego wymyślić

Gość Gość z centrum
To, że kogoś obrażasz, świadczy o tobie samym - zatem, wzajemnie.