Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolorosso

Chcę śpiewać

Polecane posty

Gość lolorosso

Witajcie Kochani Nie wiem czy pisze w odpowiedniej kategorii Moim największym marzeniem jest nauczyc się śpiewac ! Strasznie zazdroszcze ludziom ktorzy wrzucaja swoje nagrania na youtube lub isingu i tak pieknie im to wychodzi Ale problem w tym ze ja nie umiem spiewac Mam kilka pytan w zwiazku z tym Gdzie i na jakich zasadach moglabym zaczac nauke spiewu od podstaw ? Ile to mniej wiecej kosztuje ? A druga sprawa to czy ktos kto nie ma talentu moze sie nauczyc Czy to w ogole mialoby sens ? Pozdrawiam ;p

Gość welcome to Ibiza everybody
spiewac kazdy morze troche lepiej lub troche gorzej... :classic_cool:

Gość gość
może, a nie morze :P

Gość Lolorosso
Liczyłam na konkretne odpowiedzi

Gość kamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej :) znam się trochę na muzyce i powiem ci tyle: jeśli to Twoje marzenie, to zapisz się do jakiejś szkółki muzycznej, tam zazwyczaj na pierwszym spotkaniu (nie płatnym) przesłuc**ją Cię i sprawdzają,czy masz słuch,możliwe,że powiedzą Ci,że nie ma sensu,bo nie masz słuchu,jednka nei załamuj się tym,poszukaj moze takiej szkółki,gdzie nie ma tych wstępnych "eliminacji". Jeśli nei asz słuchu,to szczerze ci powiem-nie będziesz śpiewać na poziomie profesjonalnym-jednak ćwiczenia,ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia! one ci pomogą i sprawią,że będziesz śpiewać lepiej-ale tak jak mówię nie słyszałam Cię, więc nei wiem jak śpiewasz i jaki masz słuch. jeśli chodzi o cenę, to są baaardzo rożne,od zajęć za darmo, po 150zł. za godzinę lekcji

Gość Klazdorma
Po protu śpiewaj. Jak najwięcej. Być może nie jest tak źle jak mówisz. Nie wstydź się i nagraj swój śpiew! Upublicznij go! Możesz na przykład wrzucić swoją twórczość na tę stronę: http://myartgo.pl/ Być może nawet zaczniesz na tym zarabiać?