Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy namiętność wygasa

Polecane posty

Gość gość

5 lat po ślubie, widzę że mąż mnie kochA ma pretensje do mnie że nie przytulam się do niego, odwracam się tyłkiem i od razu zasypiam, a on czeka cały dzień by chwilę w spokoju ze mną pobyć i setki innych spraw, np nie lubię gdy całuje mnie wśród rodziny, nie jestem nadwyraz romantyczna

Gość sol_w_oku
namietnie wyzeram draze z biedronki, codziennie kukujac nowa paczke

Gość gość
mam odwrotnie, ale sie dososowalam

Gość gość
wygląda na to że i ja musze się dostosować nie byłam taka, 4 lata temu zostałam kierownikiem w firmie której pracuję, bardzo stresująca praca, mam pod sobą 27 osób i obrywam za nich, potem oni obrywają za mnie, wychodze z domu o 7 wracam o 18, nienawidze tej roboty i gdyby nie kredyt rzuciłabym ją dawno! i wydaje mi się że ta praca to stanowsko tak mnie zmieniło

Gość gość
tak niewątpliwie była jestem pewna że przez stres w pracy straciłam 2 ciąże mam wrażenie że cały czas jestem na szpilkach i chyba mnie rozumiecie, że musiałam dostosować swój charakter do miejsca i czasu stałam się nerwowa, nadpobudliwa, ta praca mi się śni i wiem że to ona mnie zmieniła myślę iść do pschologa tylko czy on mi pomoże chciałabym być dla męża taka jak kiedyś - spontaniczna, wyluzowana

Gość gość
bo to dobry człowiek, dba o mnie dzisiaj pojechała do Krakowa na konferencję i coke life coś tam i tak mi smutno że w kłótni się rozstaliśmy

No cóż, może pora zrezygnować z tej pracy? Kredyt nie jest najważniejszy, zresztą jak spłacisz dom, to może się okazać, że już nie ma komu w nim mieszkać...