Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venom1010

Ile mogę schudnąć przez 3 tygodnie

Polecane posty

Gość venom1010

Ile można schudnąć w 3 tygodnie? Mam 175 cm i 83kg. Chciałabym do września ważyć jakieś 60-63 kg. To możliwe? Mam zamiar jeść 200-300 kcal dziennie (70% z tego to będą warzywa, 30%białko), zero słodyczy, chleba, makaronu, ziemniaków itp. Ćwiczyć 3x1h codziennie (rower, orbitrek, step, ćwiczenia Ewy Chodakowskiej) zero kawy, herbaty, pić tylko wodę niegazowaną jakieś 2litry dziennie. Wiem że to niezdrowe, jak chcesz pisać tylko o efekcie jojo to najlepiej się nie odzywaj. Zdaję sobie sprawę z konsekwencji zdrowotnych, interesuje mnie czy jest to w ogóle możliwe

Nic nie shudniesz predzej padniesz.. bedziesz wyczerpana i po 3 dniu zrezygnujesz i nawet jesli udaloby ci sie schudnąć 1kg to przy takiej głodówce wystarczy ze zjesz normalne sniadanie obiad kolacje a kilogramy przybędą z nadwyżka... to bez sensu.. ja przez miesiac jadlam same jajka bo na slub chcialam zgubic troche... udalo sie schudlam 7 kg:) ale tydzien przed slubem zaczelam jesc normalnie i niestety kilogramy przybyły z powrotem do 83 kg tez mam 175 cm wzrostu i mialam 83 kg... postawilam na racjonalna, zdrowa diete i waze teraz 67 kg.. 16 kg mniej w 4 miesiace

Gość anetaeta
na d dukana bialkowej szybko schudniesz i jak dla mnie to jest ta d. bardzo prosta bo nie wymaga zbytnio przygotowania posilkow

Gość gość
zrob diete south beach a schudniesz zdrowo a na dukanie niezdrowo

Gość venom1010
Dukan to straszny szajs. Próbowałam już.

Gość gość
no zalezy jaka dieta jaki sport

Gość gość
Z taką ilością kalorii nie będziesz mieć siły nawet na leżenie na kanapie, a co dopiero na ćwiczenia. Odpowiadając na twoje pytanie - nie, nie schudniesz 20 kg w 3 tygodnie nawet jakbyś nic nie jadła - po prostu to zbyt krótki czas, aby osiągnąć potrzebny deficyt kaloryczny.

Gość gość
spróbuj diety 8 godzin. dziewczyny.mają fajny wątek wciągnęłam się i od jutra zaczynam. :) szybkie efekty podobno , jak poczytałam to mi się spodobało.

Gość gość
ja w tydzien schudlam 2.80 na 8 godzinnej

Gość Olcia Dubicka
200 - 300 kcal ? To od razu sobie daruj taką głodówkę. Głodówka to najgorsze co może być. Na głodówce spalasz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Organizm przechodzi w stan magazynowania bo myśli że nadeszły kr***e czasy i jeszcze więcej tłuszczu odkłada. Później jak już zaczniesz jeść normalnie bo nie da się całe życie głodzić to będziesz miała efekt jojo z kilkoma dodatkowymi kilogramami. Mięśnie spalają kalorie a skoro Ty spaliłaś mięśnie to przez mniejsze spalanie będziesz coraz więcej odkładać. Więc jaki w tym sens ... Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
Mi się udało maksymalnie 6 kg, ale jojo taki było ze szkoda gadac. Jak masz czas, to spróbuj z slimcea. Brałam to i chodizłam na zumbe, po 3 miesiącach, 12 kg mniej.

Gość gość
ja przez 3 tygodnie schudlam juz 5 kg i bez wyzeczeń:)

Gość Mysza_87
Zdrowo to max 5 kg, w innym wypadku bardzo szybko nadrobisz to co straciłaś z nawiązką a do tego osłabisz organizm. Polecam ci dietę z oryginalne przepisy - na niej się je! Zdrowo i smacznie:)