Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany ziomek

Polozylem juz laske na starania o fajna dziewczyne Nie ma takich

Polecane posty

Gość Rozczarowany ziomek

Moze w internecie tak o sobie pisza, ale in real life ( w moim studenckim srodowisku) sa tylko: - pewne siebie odrazajace niekobiece wampy, ktore tylko wyhaczaja przystojniakow w czasie imprez na jednonocne r****nie ( nie chcialbym takiej nawet za darmo) -marzycielki ktore rozkminiaja calymi dniami o ksieciu na bialym koniu, przystojniaku z niebios ktory sfrunie i zabierze je do swojej bajki, nietykalne praktycznie dla nikogo -dziwadla ktore nawijaja o tym jaki charakter mezczyzny i jego serce jest wazne a po miesiacu spotykasz je z jakims oprychem spod ciemnej gwiazdy ktory po glebsżej analizie okazuje sie jakims typkiem obijajacym starych dziadkow w parku, albo cpajacym brown sugar po katach -cwaniary ktore o dziwo interesuja sie nagle toba kiedy podjezdzasz nowym audi pod uczelnie (wczesniej cie nie widzialy) -szare myszki (najgorsze-wbrew temu co sie mowi to one maja wymagania z kosmosu i oczekiwania takie ze bys sie zesral a i tak im nie sprostasz. Kolezanka tlumaczy mi ze tak maja bo chca sobie udowodnic ze wcale nie sa takie c*****e dlatego: taka zawsze bedzie marzyla o przystojniaku 10/10 a nawet jak bedzie z toba to bedzie udawac ze to akcepyuje ale w glebi serca cie nienawidzi bo jestes dla niej zerem i jak tylko pojawi sie jakis minimalnie lepszy od ciebie to kopnie cie w d*pe zeby pokazac wszystkim ze ja tez stac na cos z***bistego itp)

Gość matyldda
Co ty pieprzysz? Mój facet nie ma auta, zarabia grosze, wcale taki przystojny nie jest a obsrana za nim jestem i choćby skały srały nie zostawię go bo go po prostu kocham. I sama go namawiam żeby wyjechać za granice bo w pl będziemy żyć na mało satysfakcjonującym poziomie. Ja już wyjechałam, widujemy się raz w miesiącu przez tydzień, i tu już spotkałam tylu przystojniejszych i o wiele bardziej bogatych ustawionych facetów z furami które o pl praktycznie nie jeżdżą bo nie stać prawie nikogo ale co z tego?? Co z tego, że można mieć wszystko skoro miłości nie da się kupić?

Gość gość
ty jesteś po prostu szalenie konfliktowy i za dużo kłamiesz, a jak już zostaniesz rzucony to zmyslasz oskarżenia pod adresem tej kobiety która po prostu nie mogła z tobą wytrzymać, tak jak wszystkie inne.

Gość gość
Pierwsza twoja wada to że niestety nie jesteś dżentelmenem i beztrosko obgadujesz wszystkie kobiety druga wada to taka że nie jesteś cierpliwy a trzecia że szybko się irytujesz Pomyśl że może problem jest w tobie a nie w dziewczynach Ja nie widzę w tym nic złego że szukam ideału mężczyzny i nie chcę zadawalać się nieudolną podróbką mężczyzny Nie oczekuję że będzie bogaty ani przystojny mam tylko jedno podstawowe wymaganie żeby był normalny

Gość gość
Jesteś w dużym błędzie, jeśli uważasz, że tylko takie kobiety są na świecie - widocznie nie trafiłeś jeszcze na tę jedyną. Zgłoś się do pani Małgorzaty stąd: http://www.dobrezwiazki.pl/, na pewno znajdzie jakąś Panią właściwą dla Ciebie

Gość Rozczarowany ziomek
rozglądam się za jakimś panem,dotychcczas kręcił mnie taki jeden dżwigowy na naszej budowie :)