Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Seksmisja nadciaga

Polecane posty

Pytanie do panow. Po co wspolczesnej kobiecie jest potrzebny facet do np zwiazku, malzenstwa I ogolnie?....... Skoro wmawiacie kobietom, ze sa az tak (niby) rownouprawnione, ze musza same robic juz doslownie wszystko, zarobic, same dzieci wychowywac, oprocz tego wszystkie obowiazki domowe tez wypelniac I jeszcze sie usmiechac.....niczym robokop czy maszyna wieloczynnosciowa, to zastanawiam sie, jaka role ma pelnic wspolczesny facet? Dodam, ze to nie czasy, ze kobieta musiala wyjsc za maz. Moze tylko potrzebni jestescie do seksu, ale "dla kawalka kielbasy, nie trzeba od razu brac calego wieprza do domu". Bo niby jaka ma kobieta pocieche czy przyjemnosc w zyciu, ze musi obrabiac jeszcze jakiegos samca niczym male dziecko.....I ten facet nic z siebie nie zamierza wykrzesac......pytam tak z ciekawosci, jak widza to panowie...

Gość gość
kobiety same sobie wmawiają i chcą być niezależne,faceci nic im nie wmawiają

Gość ostry gej
glupia jestes mala gimbusko zycia nieznasz pogadamy za pare lat

narzekac mozna niemal na wszystko....w zaleznosci od nastawiania osoby do zycia. Pytam powaznie, bo zastanawiam sie nad tym od dluzeszego czasu I doszlam do wniosku, ze faceci w zasadzie sa zbedni, skoro I tak sama wszystko musze robic

Do ostry gej.......jak masz zamiar tylko ludzi wyzywac I nic nie wnosic do dyskusji, to lepiej zamilcz I daj se spokoj, ok ?

Gość daj spokój
:D

Gość nn on
zbędni? :O chyba zwariowałaś :P nie chciałabym żyć na świecie na którym byłyby same kobiety - chyba bym oszalała przez nie ;) podziwiam facetów za anielską cierpliwość do nas 😴

Gość ostry gej
do nn ;) bilans zawsze na zero;) tyle my wam ile wy nam:-)

Gość gość
Tępiszczu bez matury...przecież bez nas byście się pozabijały. Nam nie przeszkadza, że dwoch na trzech facetów jest ubranych tak samo, wam przy takiej konfiguracji grozi zagłada :D

Gość nn on
ostry - no raczej ;) zuzia jak jesteś aż tak na "nie" to zostaw mi wszystkich facetów i przerzuć się na kobiety :P ja tam se zawsze coś fajnego znajdę :classic_cool: no problemo 😴

Pytanie ogolnie, a wy juz szukacie czegos zeby nabluzgac. Interesuja mnie konkretne argumenty, a nie jakies p*****ly o ciuchach czy narzekaniu. I bez bluzgow prosze......

nawet nie bede komentowac gosc 11:49, jestes zalozny....... Nic dziwnego, ze zostajesz flustratem I siedzisz na damskich stronkach......no I czego sie spodziewac po anonimie...haha.... Zegnam I spieprzaj dziadu!

Do kochania tak po prostu ? Bez wylicznia co on dla mnie i co ja dla niego:) Nie chciałabym żyć bez kochającego mnie faceta u boku ;-)

ogólnie do niczego. Do seksu też niekoniecznie. Leniwym księżniczkom do zarabiania na nie. Jeszcze innym, żeby dać w pysk... ;)

Gość ostry gej
goraca lepiej tornister pakoj rok szkolny za pasem:)

facet jest potrzebny kobiecie przede wszystkim po to, zeby ją r****ł kiedy tylko zechce dzien dobry nn oraz po to zeby jej mowic ze jest piekna mądra i ze ją kocha wtedy kobieta z radoscią robi loda daje w d*pe i pierze skarpety tak teoretycznie powinno to wyglądac w zyciu niestety, bywa roznie

Gość ostry gej
dzien dobry witam i o zdrowie pytam

Gość nn on
jzb 🖐️ czemu Ty się ze mną witasz zaraz po tym jak stwierdzasz, że facet jest potrzebny kobiecie żeby ją...kiedy tylko chce? 😴 przypominam, że do szczęścia mi niczego nie brakuje, no może czegoś... ale daje radę :P xxx ujotka 🌻 xxx ostry - dobry :) zdrowam, a Ty? 😴

Goraca Zuzia ten temat już chyba widziałem. Ale skoro chcesz odpowiedzi - to jacy są dziś faceci to w dużej mierze wasza - kobiet zasługa. Pełne równouprawnienie zachwiało pewien odwieczny podział ról w społeczeństwie. Skoro same chciałyście robić wszystko to co faceci - teraz są tego efekty. Faceci się nieco rozleniwili - bo wiedzą, że kobieta może ich wyręczyć. Ale nie mów mi że kawał gumowego penisa - bez zapachu i smaku - potrafi zastąpić zgrabne palce i żylastą męską pałę i namiętne usta ze sprawnym językiem. Całe to równouprawnienie znika potem w sypialni - gdy zapominacie o równouprawnieniu i chcecie by facet was brał i zaspokajał jak prawdziwy samiec

Szukam........gwiazdy mowia, ze juz niedlugo znajde...haha.....wiec czekam na swoja kolej :) Polskie taliby I tak nie maja u mnie szans.....facet powinien wiedziec co I po co ma I jaka jest jego rola......a nie jakies farmazony I targi prowadzic.

Dobry wszystkim NN wróciłaś wreszcie, a już się martwiłam🌻 Zdrowie dopisuje:)

Do Stary Gosc......nigdzie nie napisalam, ze wibrator lepszy. Facet w roli wibratora, to tak, jak najbardziej...... I gdzie Ty to rownouprawnienie widziales? To ze moge glosowac I miec swoje konto, to jeszcze nie rownouprawnienie. Rownouprawnienia nigdy nie bylo, nie ma I nie bedzie.....no chyba ze faceci zaczna rodzic dzieci.....czego b wam panowie zycze....hahaha

Gość nn on
ja tam nie chce żadnego równouprawnienia. a Ty ujotka? 😴

goraca nie odpowiedzialas na pytanie po co go szukasz ? jak powiesz po co, to bedzie wiadomo jaki powinien byc smialo to bedzie milowy twoj krok na tym forum a ja sie dowiem jak ksieciem zostac