Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

amfa

Polecane posty

Gość gość

lubicie amfe ? bierzecie czasem ? bo ja tak chociaz mam male dziecko to nie potrafie odmowic (czasami)

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
28 czemu pytasz?

Gość gość
bo ja się bawiłam w takie rzeczy jak miałam 18-20, z dzieckiem to juz raczej nie za bardzo, mam nadzieje że jak wciagasz, to dziecko jest pod opieka kogoś innego

Gość gość
pod moja ... nic złego mu nie robię i wszystko ogarniam,poprostu fajnie sie po tym czuje ...

Gość gość
rozumiem ze chcesz byc wzorem dla swojego dziecka?

Gość gość
no to nieodpowiedzialnie z Twojej strony- niestety, wiem że wszystko jest dla ludzi i sama różnych rzeczy w życiu próbowałam, ale to przesada, wiesz jak się może skończyć dla Ciebie i dziecka jak kiedyś wyjdzie, że jest pod Twoja opieką, a Ty jesteś pd wpływem narkotyków?

Gość gość
mam nadzieje,że sie ogarne kiedyś ;-) narazie ma 18 mieś i nie kuma tematu ;-)

Gość gość
nienawidze ,chociaż w sumie nie kosztowałam , nie kosztowałam nic oprócz palenie - te lubie i to bardzo ,mam dorastające dziecko ( 13 l) ale raz w tygodniu muszę spalić blanta ,alko też nie lubie

Gość gość
gdyby coś zawsze można ściemnic ,że ktoś dosypał ;-) nie mam po tym jakiś akcji więc co mialo by się stać ? jedynie fajne samopoczucie mam i brak snu ;-) czasem wezme sie za generalne porządki ;-) Blanta czasem zapale ale też rzadko ;-)

Gość gość
Dziecko sie przewroci i zlamie reke. Do lekarza. Myslisz ze jak jestes nnacana to nie widac? Wyatarczy ze lekarz Vwezwie policje.

Gość gość
Ktos dosypal... dobre. Do auta tez wsiadasz nacpana? Jak tak to mam nadzieje ze sie kiedys po prostu zabijesz.

Gość gość
myślę,że nie widać !!!bo nikt nigdy sie nie skapnął ;-)

wiesz, tu nie o to chodzi czy 18mczne dziecko ogarnia. Tu o to chodzi ze bedziesz go uczyc odpowiedzialnosci... a tym czasem sama jestes nieodpowiedzialna. Amfe trzeba kupic. Wiesz kiedy najczesciej wpadaja dealerzy? oczywiscie podczas transakcji bo wtedy najlatwiej cos udowodnic ...a ten co kupuje wpada przy okazji Nawet jesli ktos inny kupuje dla ciebie... ludzie rozne rzeczy mowia w stresie, moze chlapnac ze to dla ciebie... nie pojdziesz od razu siedziec,,, ale do 48h moga cie trzymac .. chcesz takie male dziecko nagle zostawic na 2 dni z takiego powodu? pozatym dzis jest fajnie, ale jak bedziesz brac dluzej to zrobisz sie nerwowa.. pewnie juz taka jestes jak amsz zejscia.. prawda? A bole glowy? Juz cie mecza czy jeszcze nie? Jak nie to sie nie martw... przyjda , przyjdą... w koncu kazdy kto bierze dlugo je ma. Ciezko bawic sie z dzieckie skoro opakowanie apapu nie pomaga.. a dziecko coraz bardziej bedzie potrzebowac twojej uwagi... pomysl, przemysl

wiesz, tu nie o to chodzi czy 18mczne dziecko ogarnia. Tu o to chodzi ze bedziesz go uczyc odpowiedzialnosci... a tym czasem sama jestes nieodpowiedzialna. Amfe trzeba kupic. Wiesz kiedy najczesciej wpadaja dealerzy? oczywiscie podczas transakcji bo wtedy najlatwiej cos udowodnic ...a ten co kupuje wpada przy okazji Nawet jesli ktos inny kupuje dla ciebie... ludzie rozne rzeczy mowia w stresie, moze chlapnac ze to dla ciebie... nie pojdziesz od razu siedziec,,, ale do 48h moga cie trzymac .. chcesz takie male dziecko nagle zostawic na 2 dni z takiego powodu? pozatym dzis jest fajnie, ale jak bedziesz brac dluzej to zrobisz sie nerwowa.. pewnie juz taka jestes jak amsz zejscia.. prawda? A bole glowy? Juz cie mecza czy jeszcze nie? Jak nie to sie nie martw... przyjda , przyjdą... w koncu kazdy kto bierze dlugo je ma. Ciezko bawic sie z dzieckie skoro opakowanie apapu nie pomaga.. a dziecko coraz bardziej bedzie potrzebowac twojej uwagi... pomysl, przemysl

Gość gość
Nie widac? Widac widac. Wystarczy ze ktos spojrzy na zrenice. Udanejzabawy ci zycze. Ps. Wvigasz kreski przy dziecku?

Gość gość
nie wole z kawa lub cola ;-) jak nie mialam dziecka to przez 3lata chodzilam nacpana do pracy i nikt nigdy nie zobaczył , wiec wiem co mowie ;-) teraz robie to zadko 2-3 razy w roku (ze wzgledu na dziecko) głowa boli strasznie,ale nerwowa w stosunku do syna nie jestem nigdy ;-)

Gość gość
JA KOCHAM