Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy to takie bydło

Polecane posty

Gość gość
Przecież to prowo :)

Gość gośćhohlik
To gorzej niz bydlo, to bydlecy motloch udajacy cywilizacje

17:05 "ordnung must sein" Ordnung muss sein. A z reszta posta sie zgadzam, bo taka prawda hehe. nawet jesli ten temat to tylko prowo....

Gość gość
Wszystko przez polki i to jakich facetow wybieraja na ojcow dzieci. Patole w wiekszosci zostaja ojcami i sa w zwiazkach.

Gość abstraktyk
Jeszcze gorzej jest za granica. Jak slychac dialog na poziomie "Kali kochac, Kali dac" to wiadomo, ze talkuje Polka z ciapatym.

Gość gośćgosciu9999
Toz to swiynta prowda co pisze goscjowik. poloki to zawsze bydlyntami byli , som i byndom.

Gość gość
Kobiety polki leca na bydlo i dzieci chowaja na bydlo. Dobrze wychowani mezczyzni nie maja praktycznie szans na zostanie ojcem i przekazanie genów.

Gość gośćfrancik
Przeciez ten goscjowik napisol najswiyntsza prowde o polskim bydle.co sie siepiecie choby swinia w gnojowicy?

Gość juz Dunczyk
polacy i polska w Uni Europejskiej,to jakby zaprosic swinie na exkluzywne party,i pozwolic by zajela mejsce na kozetce. mozna sie domyslic jak swinia potraktowala kozetke, nie mowiac o wspoluczestnikach biesiady, i miejscu gdzie stala kozetka ze swinia

Gość gość
Jako polski mężczyzna też odnoszę takie wrażenie że spora cześć przedstawicieli mojej płci w tym kraju w porównaniu z tymi z zachodu pod tzw. bydło troche podchodzi. Sa prostaccy, wulgarni, maja zacofane poglądy. Ogólnie jako faceci wypadamy słabo pod wieloma względami. Jesteśmy ogólnie brzydsi, szybciej łysiejemy ale na to już nie poradzimy. Co gorsza jednak większość facetow w PL kompletnie nie przykłada uwagi do wizerunku. kiepsko sie ubiera i strzyże się na krótko a potem ujada na kobiety za brak powodzenia. Sam jestem przeciętny ale mam swój styl i problemów z kobietami nigdy nie mam. Pomijam ze wielu o siebie nie dba i po 35 roku dorabia sie brzucha. Po za tym sporo facetów w tym kraju myśl tylko jak tu za wszelką cenę się dorobić zamiat poszukać jakiejś pasji którą z czasem dało by sie zamienić w źródło dochodu. Wolą latami tyrać u Janusza czy na sakrach na dwa etaty w gownorobocie byle tylko uciułać na starego golfa czy mieszanie którym będzie potem mozna wyrywać lachony. Nie lepiej robić w życiu coś co sie lubi i nie prowadzi do skrzywiania kręgosłupa nawet jeśli nie będzie sie miało z tego większych pieniędzy? Większość facetow w tym kraju zamiast za mlodu sie rozwijać woli być całe życie bezmyślnymi pół-niewolnikami. Polscy mężczyźni myślą ze żeby być atrakcyjni dla kobiet muszą być prostymi, wulgarnymi osiłkami a tak naprawdę większość dziewczyn kraju woli zadbanego, pomocnego, interesującego ubierającego i zachowującego sie z klasą faceta. Nie jestem idealny ale do tego pierwszego mi daleko i powodzenie mam.

Gość gość
Święte słowa. Polscy mężczyźni maj taką trochę mentalność robola. Zero klasy, brak osobowości, inidżu ubogie zainteresowania i permanentne myślenie o kasie i zaliczani panienek

Gość filip realista
proponuje by prymitywnie po polsku, nie uciekac od sedna sprawy uzywajac pozytywnych przymiotnikow na temat polsku i polakow, bo nie ma podstaw. przeciez te miliony polskiego bydla nie spadly nagle z nieba, na terytorium krajow zachodniej Europy.ten motloch przywlokl sie z polski, zatem jest taki jaka jest polska.czyzby bylo inaczej ?? przeciez ta bezwartosciowa polska masa,ktorej Theresa May nie bez powodu chce sie pozbyc,pokazala Angli czym jest polska, i tu nie ma o czym dyskutowac-Brexit. to dotyczy wszystkich innych krajow Europy. polska to wylegarnia motlochu, a polacy sa jaka jest polska, to wszystko.