Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duszności na tle nerwowym

Polecane posty

Gość gość

znacie to uczucie? szukam rozwiązania dla swoich duszności, niemożności złapania powietrza i niemożności oddychania swobodnie i naturalnie mam również problem z kręgosłupem piersiowym, może to mieć wpływ? jakie macie doświadczenia>?

Gość gość
dodam, że są ciągłe, codzienne, od lat, do tego odczuwam jakby kłucie z przodu klatki, z tyłu klatki, z boku klatki, szczególnie po prawej stronie, czyl;i nie od serca

Gość gość
czuję też jakbym prawa rękę miała mniej sprawną, promieniowanie dochodzi ostatnio jakby do ramienia

Gość aggi33
ja mam podobny problem, U mnie wykryto 2 lata temu astme, ale niewykluczone, ze to moze byc astma sercowa

Gość errteeeee
ja to mam chyba od 15lat i powiem szczerze, że na nie nie działa nic poza odpoczynkiem, brałam środki uspokajające i nic:) a jak mocno się duszę to muszę się położyć i wyregulować oddech i trwa to ok 10min

Gość aggi33
no mnie leczono na normalna astme ponad rok, inhalatory pomagaly ale tylko doraznie, a w zamian rozwalily mi gospodarke hormonalna, przeszlam dwa razy glodowke aby sie oczyscic z tych toksyn I pomoglo, ale astma nadal jest I jak poczytalam o niej dokladnie, to ja mam wszystkie objawy astmy sercowej, akurat sie dobrze sklada, ze jutro mam w tej sprawie wizyte U lekarza

Gość gość
No ale lekarz Ci astmy nie wyleczy,mysle ze lepszym rozwiazaniem jest srebro nanokoloidalne

Gość aggi33
Czy mozesz cos napisac wiecej na ten temat, pierwszy raz slysze o takim srebrze, gdzie go mozna dostac?

Gość felixxxxxxxx
To absolutnie nie wystepuje na tle nerwowym ale najzwyczajniniej masz grzybice ogólnoustrojowa i nieprawodłowe nawyki zywieniowe. Zrób sobie prosty test ze szklanka wdy na czczo, sprawdz czy masz grzybice http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html Poczytaj tez jakie objawy dajae candida. Dodam, że miałaem dokładnie to samo co ty, przez lata, zanim wpadłem na ten trop.

Gość felixxxxxxxx
a o srebrze poczytasz w necie. Oczyszczanie z toksyn bardzo wskazane.

Gość aggi33
felixxxxxxxxx dzieki, poczytam jeszcze dzis na pewno. Tylko czy jest szansa dostac to srebro za granica, bo tutaj takich konwencjonalnych metod raczej nie stosuja. A jak nie, to czy mozna to kupic online? Chorobe Crohna mi zdiagnozowali juz rok temu.

Gość felixxxxxxxx
Chorobe Crohn też często jest diagnozowana mylnie przy grzybicy. Srebro można kupić za granicą, w większości krajów.

Gość aggi33
a co sadzisz o takich suplementach jak Vilcacora w proszku I Pau D'Arco? Ja probowalam brac w zeszlym roku, ale bardzo zle sie po nich czulam

to są bardzo dobre zioła. złe samopoczucie mogło występować dlatego, że masz zanieczyszczony organizm. Zmmiana nawyków zywieoniowych, oczyszczanie organizmu, badnia w kierunku pasożytów.

Gość gość
dokładnie, zmiana diety, badania na pasozyty, oczyszczanie organimzu, sama to przszłam i mam spokój.

Gość aggi33
Sluchajcie, bylam dzisiaj U pielegniarki na rutynowej kontroli w sprawie astmy I kazalam sie wykreslic z tej poradni dla astmatykow, bo inhalatorow nie biore na wlasne zyczenie od ponad roku, chcialam pogadac z nia na temst moich dusznosci, ale to tylko pielegniarka, wiec lekarza mam w przyszlym tygodniu. W kazdym razie rutynowo mi zbadala mocz, jest ok, ale z krwia sie przerazila, bo nie mogla jej naciagnac do strzykawki, taka gesta jak budyn, mi sie az slabo zaczelo robic. Czu ta postac mojej gestej krwi moze miec jakis zwiazek z dusznosciami? Dodam, ze dzisiaj mialam jakies drgawki wewnetrzne jak bylam w miescie I ledwo dolecialam do przychodni.