Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgosia1990

Opiekunka do dziecka

Polecane posty

Gość Malgosia1990

Witam. Mam powazny problem, nie wiem co robic. Mieszkam i pracuje w Londynie. Pracuje jako opiekunka do dziecka z zamieszkaniem. Opiekuje sie 4 letnim chlop[czykiem. Tata dziecka pracuje w banku. mama w biurze. Z uwagi na prace mama dziecka czesto wyjezdza na 3-4 dni. Wyjezdza dosyc czesto. Podczas ostatniego wyjazdu ja i ojciec dziecka zblizylismy sie do siebie. Od tamtej pory sypiamy ze soba kiedy tylko mamy okazje. Nikt o ty nie wie. Nie czuje sie z tym dobrze. Co robic . Zmienic prace i wyprowadzic sie? Pozdrawiam

Gość gość
Znow ten sam temat? Masz fantazje dziewczynko.

Gość Malgosia1990
Pierwszy raz o tym pisze. Szukam innej pracy ale nie moge znalezc. Jak sie wyprowadze oszczedzonych pieniedzy starczy mi najwyzej na 2 tygodnie. Bede musiala wrocic do Polski. Moze wie ktos gdzie szybko moge znalezc inna prace?

Gość gość
Jaki masz zawod z wyksztalcenia?

Gość Nikoa
Szukaj w międzyczasie innej pracy, a tej męskiej niewiernej dziwce powiedz, że jeszcze raz będzie się do Ciebie dobierał czy bałamucił to powiesz o wszystkim żonie (choć biedna kobieta i tak się powinna dowiedzieć, że ma męża k***ę)

Gość gość
nie baw sie w zdrady, nie rob tego, ja zrobilam i zaluje bo rozwalilam malzenstwo :(

Gość Malgosia1990
Z zawodu jetem krawcowa. W Polsce pracowalam w malym zakladzie odziezowym ale go zamkneli. Potem nie moglam znalezc pracy wiec przyjechalam do Londynu i znalazlam prace jako opiekunka.

Gość Nikoa
Nie Ty rozwaliłaś tylko facet który nie dochował wierności, nie martw się, nie Ty to inna i by prędzej czy później rozwalił swoje małżeństwo

Gość Nikoa
Najlepiej by było dziada nagrać na dowód dla żony. Ty odejdziesz, a on do następnej opiekunki będzie się dobierał, aż w końcu biedną żonę zarazi czymś.

Gość gość
Jak jestes dobrą krwacową to powinnas otworzyc w Polce własny biznes. Mozesz pracowac w mieszkaniu i szyc sukienki na zamowienie, ale takie ekstra za duza kase. Jest duzo bogatych kobiet, ktore chciałyby ładnie sie ubrac, a w sklepach jest mały wybór.

Gość Nikoa
Widzę, że nieźle urobił Cię ten facet. On się puszczał pewnie gdzie popadnie, Ciebie uwiódł, żona prędzej czy później kopnęła by nic nie wartą k***ę w d**ę, a on wprawił Cię w przekonanie że to Ty jesteś szmatą. Smutne to :(

Gość Nikoa
gość I założę się, że Ci mówił, że z żoną nie sypia, a w ogóle to jest w trakcie rozwodu itp? Facet powie WSZYSTKO, co kobieta chce usłyszeć, byle ją zaliczyć.

Gość Malgosia1990
Ojciec dzeiecka mowil ze z zona jest tylko ze wzgledu na dziecko. Jego zona czesto wyjezdza i nie zajmuje sie dzieckiem i nim.

Gość Nikoa
To czyli nieoficjalnie nie są razem? Dali sobie wolną rękę, taaa?