Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgwałcona dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

czy ma szansę na to, by być z kochającym facetem i mieć dzieci?

Gość gość
No jasne ze tak. Najlepiej odrazy powiadomić o takim sczyms przyszłego potencjalnego zalotnika. Miałem za narzeczona zgwałcona dziewczyne. I powiem ci ze sporo problemów bylo ale dawaliśmy rade. Musisz sie otworzyć przed nim całkowicie. To musi być typ spokojnego gościa ułożonego.

Gość gość
Oczywiscie,ze tak.

mam kolezanke po g****ie, jest z fajnym facetem.. ale dluuuugo trwalo zanim pokonali bariere i zaczeli uprawiac seks. Zwiazek jest silny bo ona nie zaufa latwo innemu meżczyxnie wiec mimo trudnych chwil sa razem lat kilkanascie. Dzieci nie mają, chociaz sie staraja. Ciezko powiedziec z jakiej przyczyny, badania nic nie wykazaly.

Do niebieskiego Gościa: przyczyną jest blokada psychiczna, którą ma ta dziewczyna. Bo gdyby nie to, to już dawno mieli by dzieci. To jest racja, że dla zgwałconej dziewcznyny nadaje się tylko kochający, rozumiejący ją facet. Prawdą jest też, że taka dziewczyna nie potrafi zaufać facetowi.

Gość przeszłam przez to
Ma. Ale musi trafić na odpowiedniego faceta i oczywiście wyznać mu prawdę- choć to niełatwe-, bo tylko RAZEM są w stanie pokonać demony przeszłości... Pocieszające, że przy boku kochającego, wyrozumiałego mężczyzny bolesne wspomnienia z czasem się zacierają, a seks staje się cudownym doznaniem :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.