Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga_123

Moje fantazje moje zabawy

Polecane posty

Gość Inga_123

Mam 27 lat od jakiegoś czasu jestem sama. Nie spieszy mi się do nowego związku muszę się pozbierać ale to nie znaczy, że nie mam pragnień i seksualnych fantazji :) Trochę przegięłam z pracą ale to zawsze jakieś lekarstwo na rozstanie (kto przeżył ten wie) jest w mojej głowie kilka bardzo ostrych marzeń. Mam bardzo czułą muszelkę lubię pieszczoty, masowanie i delikatne ściskanie jej ale kręci mnie ostatnio miłość hiszpańska. Leżę sobie na chłodnej, miękkiej pościeli, czuje jak muska moje rozpalone ciało, a przystojny facet ujeżdża moje twarde, sterczące cycuszki (nie mam mega balonów ale mają fajny kształt i sterczą jak piłeczki więc czasem nie noszę stanika :P ) ściskam nimi jego nabrzmiałego penisa. (Kiedy jestem podniecona piersi bardzo mnie bolą ale jeżeli facet je dotyka sprawia mi to ogromną rozkosz) czuję jak się pocę mam coraz cięższy oddech, a on odchyla jedną rękę do tyłu, dotyka mojej c*pki i zaczyna ją delikatnie ugniatać, rozchyla jej wargi i pieści ja otwartą dłonią, wsuwa jeden palec do środka ściska muszelkę bardziej resztą dłoni i lekko szarpie w górę tak ze unoszę biodra mocniej i mocniej. Jest cudownie czuję w szparce jego palec - ściskam go i czuję, że zaraz dojdę, jęczę coraz głośniej i cała drżę. Szczytujemy razem, on tryska mi na piersi o tak!!!! rykoszetem dostaję gorącą lawą po twarzy. Moją muszelką targają rytmiczne skurcze, serce wali jak oszalałe on cały czas napiera dłonią. Cudowna chwila, zaciskam uda na sam koniec aby spotęgować doznania i chwile jeszcze poruszam biodrami, a z się uspokoję.... no teraz to się nie uspokoję.... hmmm... :) będę później :P

A wy miewacie jakieś pikantne fantazje? Czy tylko ja sobie zaprzątam tym głowę? :P

Gość gość
wybornie! skrobnij mi maila to Ci cos opowiem:)

Gość gość
inga - jedna z lepszych i świetnie napisanych fantazji, jakie czytałem, choć bardzo krótka. ;) może wymienimy się paroma? co jeszcze siedzi Ci w głowie? jakie fantazje? normalny32@gmail.com pozdrawiam. :)

Miło, że się wam podobało, na pewno jeszcze coś napiszę w tej dyskusji, bo trochę tego mam w głowie :P a na maile odpiszę na pewno.

Gość gość12927272
Inga:) to juz wszystkie fantazje?:)

Nie, to nie wszystkie moje fantazje... :) wieczorem jak jest już cicho i spokojnie zabawiam się swobodnie. Mieszkam sama więc mam totalny luz :) Jestem w samej bieliźnie, bo lubię czuć koronki na wykapanym i wyoliwkowanym ciele. Najpierw się oczywiście nakręcam często wyobrażam sobie lesbijski seks, że ocieramy się i posuwamy c*pkami, że wkładam jej palce do szparki, że nasze piersi się dotykają albo, że zabawiamy się każda swoją myszką siedząc naprzeciwko siebie... mmm... wtedy najlepiej mi się zabawia muszelką i najszybciej dochodzę, zawsze jęczę (muszę miec jakąś muzykę włączoną, bo sąsiedzi lubią wszystko słyszeć :) ) ale nie wiem czy odważyłabym się na seks z dziewczyną, wyobraźnia to tylko i w sumie aż wyobraźnia....

Gość gość12927272
Inga_123:) a co naprawie juz przeżyłaś ciekawego?:)

Mam jedną z moich ulubieńszych prawdziwych przygod :P Naprawdę ciekawie było jak miałam 20 lat i właściwie dopiero zaczynałam moją przygodę z seksem (późno zaczynałam. Wiem, siara na dzisiejsze czasy ale ja jestem niedzisiejsza chyba i chciałam to zrobić z kimś kogo znam, szanuję i do kogo coś czuję - był to mój jedyny w życiu i w łóżku jak do tej pory facet). Nie był to mój pierwszy raz ale nie miałam wtedy zbyt wielu doświadczeń, jednak umiem rozróżnić co mi sprawia przyjemność, a co nie :P Byliśmy na weselu u znajomych i mieliśmy spać później w hotelu gdzie była impreza. Wyszliśmy ok 23.00 do ogrodu aby chwilę odpocząć. Znaleźliśmy ławkę ustawioną za rzędem jakichś iglaków ale nie zapowiadało się na coś ostrzejszego - po prostu chwilka w spokoju. Byłam lekko wstawiona (2 kielonki szampana i już mam humorek - no tak mam :P ) zaczęłam go całować, a on się roześmiał "ty pijaczko" bo sam też prawie nic nie wypił z tym, że był trzeźwy raczej. Wepchnął mi język do ust i całował tak mocno, że od razu zrobiłam się mokra. Nagle bez słowa klęknął przede mną chwycił mocno za pośladki i szarpnął w dół, żeby sobie idealnie mnie ustawić tak, że biodra miałam na krawędzi. Wtedy moja muszelka była idealnie wystawiona dla niego. Zdarł ze mnie majtki. Całował ją, lizał ssał strasznie mocno i szybko, a ja ściskałam coraz bardziej krawędź ławki. Bałam się, że nas ktoś nakryje ale to mnie chyba tylko nakręcało. Byłam coraz bliżej rozkoszy, ale wtedy przestał i powiedział, że "reszta później, a to było demo". Nie podarowałam mu i dosiadłam go na ławce tak, że nogi miałam po jej drugiej stronie, zaciśnięte na nim, a rękoma trzymałam za oparcie. Nie mogłam za bardzo poskakać ale on chwycił mnie za pośladki i delikatnie zaczął posuwać, bardzo mocno przy tym dociskając. Jestem dość ciasna ,a on był raczej hojnie obdarzony, w ogóle miał prawie 2m wzrostu i uprawiał kajakarstwo - kawał chłopa, a ja kruszyna przy nim więc intensywnie odczuwałam jak cały mnie wypełnia, jak się ociera o ścianki mojej szparki. Czułam się bosko, a za każdym pchnięciem czułam też w dole c*pki jego przyciskające się jądra - to mnie chyba ostatecznie doprowadziło do orgazmu. Nie mogłam krzyczeć ani jęczeć więc kiedy dochodziłam on mocno mnie objął a ja przytuliłam swój policzek do jego i jęczałam mu szeptem do ucha i trochę je przy tym pogryzłam :P to go doprowadziło do szału ścisnął moje piersi i wytrysnął we mnie. Odchylił głowę do tyłu i ciężko oddychał. Piękny widok nigdy tego nie zapomnę. Jego szczęka, broda, szyja tak pięknie zarysowane w świetle księżyca i ten błogi oddech... No trochę musieliśmy się po tym ogarnąć :P więc wróciliśmy tuż po samych oczepinach... Chciałabym to jeszcze kiedyś z kimś powtórzyć - może nie dokładnie to ale ten spontan, to uczucie i podniecenie :P

Gość gość
A naprawdę to jesteś tłusty pryszczaty paszczur i nikt cię nie chce paskudna onanistko

Jak coś ci się nie podoba to nie wchodź na ten post i nie przenoś swoich doświadczeń i swojego wyglądu na mnie. Lepiej Ci jak sobie powyzywałeś? ulżyło? masz coś z deklem, mnie by się nie chciało czytać czegoś tylko po to aby kogoś wyzywać, no ale zazdrość zakompleksieńca zawsze wyjdzie...

Gość mark40
Nigdy nie zrozumieem po co tacy moralni ludzie czytają ero i ubliżają innym . Czy przypadkiem nie jest to grzech czytac takie teksty

Gość gość
I ta wypowiedź tylko mnie utwierdza w moim zdaniu .

Gość mark40
czyli przy jakim

Gość mark40
dobre możesz mieć sporo racji tylko kogo to obchodzi i tak większość którzy tu piszą to kretyni dziady i wstrętne baby

Odczep się, a czy normalna, atrakcyjna kobieta nie może mieć fantazji? pragnień? i nie może pisać takich rzeczy? To jest zarezerwowane dla pasztetów i trolli? Nikomu nie robię krzywdy i jak Ci się nie podoba to nie wchodź tutaj i nie czytaj!

mark40 mówisz, że nie kumasz takich ludzi... no i nic dziwnego to trolle zwykłe są :P i pewnie będziesz w piekle wg nich :P

Gość mark40
Wiesz wydaje mi się że jak ktoś jest taki święty to nie powinien czytać ero cafe i umoralniać tu wszystkich . Niestety ludzie już tacy sa pojdzie na plaże nudystów i narzeka że wszyscy bez majtek i dawaj tu wszystkich podlic ze bez ubrania i to narusza jego uczucia religijne itp bla bla bla

Gość gość
Emilia2 co powiesz o seksie w trójkącie z drugą kobietą i facetem?

Emilko - z kobietą musi być świetnie w końcu same wiemy co sprawia nam przyjemnosć i wzajemnie się obdarować czymś miłym :P mogą być dwie kobiety... :) i koniecznie butelka dobrego wina do tego!

Gość Izizzz
Ciekawy temat moge sie dołaczyc?

Izizzz śmiało, nie krępuj się. Chcesz napisać coś fajnego, a może o coś zapytać?

Gość Izizzz
A tak popisac z wami

Gość gość
zapraszam na sexxxl.pl