Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieswiadoma93

miesiaczka trwajaca wiecej niz 14 dni

Polecane posty

Gość Nieswiadoma93

Mam pewien problem... Robilam test ciazowy 19 lipca wyszedl pozytywny, dla upewnienia sie zrobilam drugi nastepnego dnia, tez wyszedl pozytywny...nie moglam w to uwiezyc i kierujac sie przypadkiem kolezanki ktora kiedys po zrobieniu dwoch testow miala pozytywne a trzeci,czwarty negatywny, zrobilam sobie po trzech dniach kolejne trzy testy i wyszly negatywne..nie wiem dlaczego.. Ale kochane nie oto chodzi, po tym wszystkim dostalam okres ktory lacznie z dzisiejszym dzniem trwa 14 dni, zazwyczaj trwal 4-5 dni... nie jest to typowa miesiaczka,nie wiem co sie dzieje moze ktos mial taki przypadek moze cos doradzi czy uswiadomi moze... do lekarza ciezko jest sie dostac jestem w Anglii,jestem juz umowiona ale to dopiero za kilka dni. nie wiem czy te testy moze oznaczaja to ze moze poronilam ,albo jakies trafne mialam a okres to cos innego.

Prawdopodobnie jesteś w ciąży. Sama zauważyłaś, że krwawienie nieco różni się od miesiączki, którą zawsze miałaś. Może to być plamienie, które bardzo często pojawia się w I trymestrze ciąży. Jeśli jest ono niewielkie, nie wpływa na dalszy przebieg ciąży. Jeżeli krwawieniom towarzyszą bóle podbrzusza powinnaś udać się do ginekologa jak najszybciej.

Gość Nieswiadoma93
Ale dlaczego wtedy pozniejsze testy wyszly negatywne,to mnie zastanawia..

Gość gość
poronienie/ciąża biochemiczna

Gość halinka9988
tak, mogło nastąpić poronienie

Gość gość
A jezeli nie brac pod uwage testow, to co to moze byc? moze sotkal sie ktos z czyms takim wczesniej.