Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niź zero 0 0 0

pomysł na nude pośmiejejemy sie tj kawały itp

Polecane posty

Gość superbimber
Nad trupem kobiety stoi nekrofil i kanibal.Kanibal pyta nekrofila:R***asz czy mogę już jeść?

Gość gość
dwóch tubylców smarzy na rożnie martwą blondynkę .jeden do drógiego . .j.d.2. jak tego mięsa nie zjemy to zgłupiejemy .

Gość gość
kawał bez sensu ! . przychodzi baba do lekarza . lekarz pyta .co pani jest ? . .b. baba ! .

Gość gość
kawał bez sensu ! . przychodzi baba do lekarza . A tam KOZA .

Gość gość
zapijaczony źul !!!.ok 3.nad ranem drze m.orde!!! .przed blokiem . .z.ź!!! .ludzie .!!! LUDZIE !!!. .ludzie otwierają okna . .z. ź !!! .czemu ?wy jeszcze k.u.rwa !!! nie śpicie .

Przychodzi rolnik do baru. Prosi o setkę mocnej wódki. Wypija to na raz i mruczy pod nosem, kręcąc głową: -No po prostu nie do wytłumaczenia... Barman spojrzał zaciekawiony, nadstawił ucha. Rolnik tymczasem ponawia zamówienie. Wypija na raz i mruczy pod nosem: - No po prostu nie do wytłumaczenia... Barman nie wytrzymał: -Wie Pan, ja tu juz kilka lat za barem stoję. Niejedno widziałem, niejedno słyszałem. Niech Pan powie o co chodzi, może jakoś zaradzę. -Widzi Pan, dzisiaj rano doję sobie krowę. Siadłem sobie za nią spokojnie na zydelku, a ta jak mnie nie strzeli z kopyta! Spokojny człowiek jestem, to sie nie denerwowałem, tylko wziąłem jej te nogę do słupa przywiązałem. Doję dalej, a ta jak mnie nie strzeli z drugiej nogi! No to przywiązałem jej i tę nogę do drugiego słupa. Doję dalej, a ta jak mi nie zatnie z ogona. No to przywiązałem jej ten ogon do powały. Doję dalej, a ta jak mi nie pierdnie prosto w twarz. Wtedy to juz sie wkurzyłem. Panie kochany, myślę sobie „Ja ci pokażę, cholero jedna!" Pasa ściągnąłem, żeby ją skarcić, ale spodnie mi z tyłka spadły, bo mam za luźne i wtedy weszła moja żona... No po prostu nie do wytłumaczenia...

Gość gość
ten źart wydarzył się naprawde ! . Na lekcjach teleinformatyki .uczeń pyta profesora . ...uczeń . psorze moge na chwíle wyjść ? .* ...psor .prosze ! .* trzy minuty pvżniej ,uczeń wraca mówi do kolegi . ...uczeń .ej ty ! .dyrektorka wzywa cię do , sekretariatu .* ...kolega .po co ? .* ...uczeń .ponoć siana ! .tam narozrzucałeś i trzeba to wszystko posprzątać .*

Pyta się Francuz swojego kolegi: -z czego byś wolał zrezygnować: z wina czy z kobiet? -Aaa to zależy od rocznika.

Gość gość
kawał bez sensu . przychodzi baba do lekarza a tam osioł .

Gość gość
kawał bez sensu . przychodzi koza do sklepu z zabawkami a tam ,.małpa banany obiera .

Gość gość
idzie drogą kierowniczka i skoczyła na byczka !. tak długo PO nim skakała AŹ byczka zasapała .

Gość gość
ej człowieki co jest ? .sypcie kawałami aź wióry benda lecieć ...

Gość gość
ej człowieki co jest ? .sypcie kawałami aź wióry bendą lecieć ...

Gość gość
przychodzi kobieta do lekarza i mowi jestem chora, dr. na to prosze sie rozebrac****olozyc sie na kozetce ,alez panie dr. ja dzis naprawde jestem chora ,a panu tylko sex w glowie..

Gość gość
czym rozni sie kura od kobiety? a no tym ze kura siedzi spokojnie na jajkach, kobieta raczej nigdy...

Gość gość
kawały o p.e.d.a.ł.a.c.h. ,bendą usówane !.to jest topik dla normalnych człowieków ! .

Gość gość
wijem źe robie byki ! . Ale usówana ? .zamiast usówane !!!! .tó przesadziłem .

Gość gość
przychodzi kierowniczka do kozła ,a kozioł chce by sobie poszła lecz ona prosi go ładnie .źe z nim poskacze na siamie . A kozioł widząc źe ona uparta jest . On wzioł ją na rogi i zwalił ją na śnieg .

Gość gość
przychodzi kierowniczka .do dzika i potem sobie PO.nim skika . A dzik się na nią wściekł i zwalił ją na śnieg .

dziadek od kilku lat juz nie mogl uprawiac seksu i zmeczona nicnierobieniem babcia wybrala sie do apteki. kupila wiagre i idac do domu mysli... jak ja podac. da normalna tabletke , to dziadek sie bedzie dopytywal... na co.. i po co.. wymyslila rozkruszyc ja i dosypac do ciasta na pyzy. podala dziadkowi talerz z gotowymi kluchami i wrocila sie do kuchni... ledwo tam weszla i slyszy wolanie... babka szybko!!!! szybko wracaj sie do mnie!!!! ot! pomyslala... nie oklamali mnie :) dziala od razu. wpada do pokoju a dziadek mowi: patrz stara. tego jeszcze nie widzialem. pyzy sie na talerzu p/i/e/r/d/o/l/a

Gość gość
nie pisać kawałów o p . e . d . a . ł . a . c . h ! .to jest topik dla normalnych ludzi ! .

Gość gość
kawał bez sensu ! . Przychodzi koza do baru , co podać ? . , meeee .

Gość gość
Jaś podczas stosunku z Małgosią: - Gośka, zrywam z tobą Małgosia: - Ale przecież jeszcze niedawno mówiłeś że mam "coś" w sobie Jaś - Masz... ale ja to za chwile wyciągnę ...

Gość gość
przed sklepem !,alkocholowym .n**********.n.y .Żul .widzi starszą kobietę níestety , w pijanym widzie przypomina mu babajagę .myśli sobie ,CiO ZA BZITKA CHOLELA ...po chwili odzywa śię !, N.Ż. co za paskudna baba jak można być takim potworem . na co starsza kobieta . S.K. a pan pijany jak bela !!! . N.Ż. tia ale mnie to do jvtra przejdzie .

Gość gość
kierowniczka dosiadła byczka ,tak po nim skakała aż byczka zasapała .

Gość gość
przychodzi krowa do baru .przychodzi do tego baru ! .no i kuzy sobie papierosa ,kupiła setke wypiła kupiła 2gą setke wypiła . zobaczyła byka ONANISTĘ . kupiła jeszcze dwie setki ,wypiła no i idzie ledwo idzie ale idzie . byk sie ściekł no i zekł ... jesteś lekko ROZWALONA . jesteś lekko ROZWALONA ! ,krowa udała że nie dosłyszała na jedno ucho ,cud że ma UCHO ! . na byka się wkuzyła .i go powaliła.